Kan jeg Buff min laminatgulv?

December 11

Laminat gulve er en plast type af gulvbelægning, der kan efterligne sten, fliser, træ eller andet materiale. Denne type af gulve er lette at rengøre og meget holdbare. Laminatgulve kræver ligeledes en brøkdel af den pris, det tager for at sætte i et trægulv. Laminat gulve er nemmere at vedligeholde end andre gulve, men skal blive varetaget af forskelligt. Med den rette pleje kan et laminatgulv vare meget længere end et trægulv. Du kan polere gulvet under renseprocessen.

Gulvet forberedelse

Forbereder gulvet til en grundig rengøring bør begynde med en blød strittede kost. Denne type kost vil ikke ridse gulvet, i modsætning til en hard strittede eller skubbe kost. Banke snavs løs og afhente det vil bidrage til at forberede gulvet til en flydende renere. Mere snavs du kan feje ud af sprækker og hjørner, jo bedre. Brug et vakuum med penslen vedhæftede filer til at hente eventuelle hår eller snavs, som du gik glip af med kosten.

Rengøring af gulvet

At rengøre gulvet, bruge en renere lavet specielt til laminatgulve. Gør ingen brug en olie-baserede renere. Polere gulvet med renere og tør microfiber håndklæder. Gør ikke brug renere lavet for andre gulve, som fliser eller trægulv. Laminatgulve cleaner kan købes hos din lokale hjem forbedring butik.

Raspning gulvet

For at polere gulvet, bruge ren mikrofiber håndklæder eller tør moppe håndklæder. Dette er den eneste måde, polering et laminat gulv kan gøres sikkert. Du kan ikke refinish overfladen af gulvet, som om du ønsker en regelmæssig hårdttræ gulv. Efter raspning gulvet, ikke voks det. Et Laminatgulv er ikke lavet til vokses. Gulvets overflade er alt for tætte for voksen at holde sig til overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com