Sådan flyttes et badekar afløb

June 24

Sådan flyttes et badekar afløb

Hvis når renovere et hus, badekarret er flyttet til en anden placering, vil Badekar afløb eller kloak rør, også nødt til at blive flyttet. Denne kloak rør er forbundet i den ene ende til badekar er P-fælde, og anden enden til den tilsluttende kobling, der er knyttet til husets vigtigste kloakledning. Kloakrøret, selv er lavet af enten ABS (acrylonitril butadien styren) sort plast eller hvid PVC-plast. Begge typer af kloakrøret er limet på plads.

Instruktioner

•Mark kloak rør 1/2 tomme over den eksisterende P-trap, nær bunden af badekar er afløb/affald pipe forsamling. Gøre et lige snit gennem røret ved mærket ved hjælp af en nedstryger. Fjern eventuelle grater med en handelsmands kniv.

•Sæt badekar i nye placering, og marker en cirkel på gulvet på den placering, hvor den badekar nedløbsrøret træder ned gennem gulvet--dette hul vil være lidt større end diameteren af røret. Skåret ud i hullet ved at bore langs omkredsen af hullet--bruge lidt 1/2-tommer træ. Hvile badekar i stilling, så at skære slutningen af afløb/affald pipe forsamling træder ned i hullet.

•Klippe badekar kloak rør 3 inches langs fra det punkt, hvor det tillægger den forbinder koblings side tud (forbinder koblingen er knyttet til de vigtigste kloakledning). Gøre cut straight, og fjerne grater. Nu fjerne den gamle kloakrøret.

•Applicer ABS lim rundt skære rør, samt en inde i slutningen af en ABS kobling (denne kobling kan være vinklet eller direkte, afhængigt af den nye placering af badekarret). Skub kobling på enden af røret og hold i 30 sekunder.

•Glue ene ende af et nyt stykke i kloakrøret, og den anden inden afslutningen af koblingen. Skubbe røret ind i koblingen, holde det i 30 sekunder. Nu måle, klip og lim sammen nye rør og koblinger, indtil du når til under badekar er afløb/affald-pipe forsamling.

•Saml en ny P-fælde, som normalt kommer i tre dele, men ikke lim det sammen. Skubbe den lodrette slutningen af P-fælden op på cut slutningen af afløb/affald pipe forsamling, og anden enden til ende af kloakledning. Hvis det passer, således at den lodrette del af P-fælde er direkte lodret, tage P-fælde og lim alle dele på plads. Men hvis P-fælde ikke er lodret, skåret i passende mængde slukke i slutningen af kloakrøret at gøre P-fælden lodret når installeret på plads.

Tips & advarsler

  • Alle vandret installeret kloak rør er installeret på en lille forløb for at give mulighed for affald til rejse langs røret. Tjekke med de lokale by love vedrørende den rigtige gradient i dit område før installation.
  • Hvis du installerer PVC kloak linje og en PVC P-trap, først prime alle leddene med PVC primer inden du bruger PVC lim.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com