Hvordan at forsegle en marmor tabel

December 12

Hvordan at forsegle en marmor tabel

Marmorborde, tællere, vindueskarme, tærskler, gulve og vægge er alvorlige investeringer for de fleste boligejere. Disse materialer er designet til at vare et helt liv når ordentligt vedligeholdt. Den primære bekymring med nogle typer af sten, herunder nogle former for marmor, er muligheden for et uheld farvning eller ætsning overfladen. Ét sikkerhedsforanstaltning, der vil bremse absorptionen af farvning væsker er at tilføje en sealer på overfladen af bordet. Dette bør ske, hvis din marmor har en høj absorptionshastigheden. Spørg din møbelproducent selskab eller sten om absorptionshastigheden og porøsitet af din marmor udvalg. Uanset hvilken type af marmor du har, er forsegling overfladen den samme proces.

Instruktioner

•Scrub din marmor tabel med en pH neutral sten rensnings produkt anbefales til din type af stenen. Brug en scrubber til at fjerne pletter eller fedt, der kan være svært for dig at se.

•Rinse dit bord med destilleret vand og tørre marmor straks. Destilleret vand har ikke mineraler fælles i vand fra hanen, så det ikke vil interagere og forlade mineral pletter. Mange steder på marmor og sten er forårsaget af hårdt vand og en fiasko at tørre stenen straks.

•Applicer marmor sealer til tabellen. Mindre flasker har ofte spray dyser, mens større dåser har en hældetud. Spray eller hæld en fjerdedel mellemstore beløb sealer på marmor og gnid det i et cirkulært mønster. Afhængigt af producenten indeholde marmor fangere silicium eller akryl/poly ingredienser.

•Aftør off overskridelsen og gentage hele tabellen. Der bør ikke være nogen fugt eller væske tilbage på marmor når du er færdig. En forseglet tabel bør ikke behøver at være igen i flere år (afhængigt af slid). Teste tabellen ved at bemærke, hvis vandet perler op på dens overflade. Hvis vand er absorberet, kan tabellen skal være genforseglede.

Tips & advarsler

  • Sealere tilføjer ikke glans. Sløvhed er forårsaget af ætsning eller ridser. Ætsning er forårsaget af citrus-laden sæber, sodavand og mange typer af mad. Bruge coastere og rydde op spild straks at bevare skinne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com