Hvordan til at rense skimmel fra indersiden af en sølv opbevaringsboks

June 24

Hvordan til at rense skimmel fra indersiden af en sølv opbevaringsboks

Det kan være skuffende at finde, at noget du holder af har støbt. Dette gælder især træ fordi du normalt går ud fra, at der er ingen måde at gemme dine dyrebare stykke. Men så længe formen er på overfladen, kan du gemme, i dette tilfælde din sølv opbevaringsboks ved at fjerne støber og sprucing boksen. Dette vil tage en masse albue fedt men vil være umagen værd.

Instruktioner

Hvordan til at rense skimmel fra indersiden af en sølv opbevaringsboks

•Evaluate din sølv opbevaringsboks. Se, hvis det holder sammen godt nok skal reddes. Fjern eventuelle stofbeklædning og spore sin form på et stykke papir før udsmid. Det vil være nemmere at erstatte end bjærgning. Fjerne alle hardware, der kan være let geninstalleret, såsom hængsler af skruer. Vær sikker på at bære gummihandsker og en ansigtsmaske, når du arbejder i nærheden af mug. Arbejde i et godt ventileret område.

•Brug en vask eller spand med varmt sæbevand, rense træ med en skrubbe svamp. Krat så hårdt, som du kan uden at beskadige træet. Vær sikker på at få "roden" til formen og ikke bare tørre overfladen. Skyl med vand, derefter grundigt tørre træ med rene, hvide duge. Gentag de skrubbe behandle hvis klude blive misfarvede, da dette er et tegn på at mug er stadig til stede.

•Rewash din boks i en løsning af én del blegemiddel til ni dele vand, ved hjælp af hvide klude. Skrub vanskelige pletter med en tandbørste. Lad blegemiddel arbejde for 12 eller flere timer, derefter skylles med vand. Tør med hvide duge. Hvis din boks er så beskadiget, at træet ikke længere har en finish, kan du bruge blegemiddel. Brug en sprit og vand løsning i lige store mængder i stedet, så luft tørre (ingen grund til at skylle).

•Sand nogen steder på din boks, som du har mistanke om kan stadig bære skimmel. Dette kunne omfatte hele feltet. Brug fortynder på en ren klud over hele overfladen for at fjerne støv. Mix 16 dele meldug resistent lak til én del fortynder i en metal beholder. Børste blandingen på let og jævnt. Male en anden frakke ved hjælp af ublandet lak. Lad tørre i 6 timer.

•Brug papir mønster du lavet af gamle foring og pin det til nogle "sølv klud", som også kaldes "plette klud." Skære omkring kanterne til at gøre din nye foring. Finde alle steder hvor der burde være folder eller folder, og tryk dem i din foring med en tør jern. Figur nye foring i din boks at tjekke pasformen. Fjerne stoffet og sparsomt bruge hvid lim eller spray lim til at overholde du foring tilbage på plads.

•Evaluate nogen hardware, du har fjernet. Være sikker på det er skimmel-fri af enten rengøring det på samme måde du renset dit træ eller ved at erstatte din hardware. Kontroller, at din sølv opbevaringsboks åbner, lukker og låser korrekt. Oplev hvorfor din boks blev mugne og ikke returneres til samme omstændigheder.

Tips & advarsler

  • Oplev hvorfor din sølv opbevaringsboks blev mugne og ændre omstændighederne for at forhindre en form problem i fremtiden. Mug og skimmel trives i våde, mørke omgivelser.
  • Sætte et par silica pakker, der kommer i mange vitaminer og medicin i brystet sølv storage til at absorbere fugt.
  • Mug kan være farlige for dit helbred.
  • Bortskaffe svampe, klude eller mugne materiale i en tætsluttende plastpose eller vask i varmt vand.
  • Arbejde i et godt ventileret område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com