Sådan får du en drejestol at stoppe drejning

June 24

Swivel stole kan være praktisk, hvis du har brug at skifte fra en skrivebord til en anden, eller hvis du sidder ned og får hyppigt. Hvis den swiveling er ved at blive et problem, kan du dog justere stol for at forhindre det i at dreje. At holde en drejestol fra drejning kræver et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Undersøg base af stolen. Swivel stole fungere forskelligt, afhængigt af modellen. Kig til skruer på den base, der kan strammes eller en drejelig lås, der kan være involveret at holde stolen på plads.

•Stram nogen skruer eller beslag på base af stolen eller nederst på stå at se hvis der hindrer stol fra drejning. Dette vil være nok til at stoppe de fleste stole fra drejning, men andre kan ikke have muligheden.

•Fit en lille gummi kile ind under stolen, mellem bunden og den drejelige pole. Hammer Kilen forsigtigt ind i bunden så det skaber en forsegling mellem stolen base og stangen det sidder på. Hammer ikke for hårdt eller du kan beskadige stolen. Kilen vil forårsage friktion og vil begrænse stolens vifte af bevægelse.

•Sno bånd omkring stolens pole og kile, hvis kile ikke vil bo på plads af sig selv. En kile bør være nok til at stoppe swivel, tilføjer men en anden på den modsatte side af stangen hvis nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com