Sådan Root Thuja grøn giganter

June 25

Thuja træer er en smuk stedsegrøn tilføjelse til landskabet. De giver god læhegn, læ for dyrelivet og skygge for mennesker, og statelige hedging når de plantes i rækker. De er lette at pleje og normalt kræver lidt at ingen beskæring. Vokser op til 5 fod om året, thuja træer hurtigt drukne ud uønskede lyde og blokere uskøn udsigt. Formering af stængelstiklinger er en enkel måde at producere mange flere træer for afdækning eller salg lille omkostninger for producenten.

Instruktioner

•Mix nok kompost, sand og vermiculit i en stor spand til at give en meget godt afdrypning jord. Tilføj den anbefalede mængde af langsom frigivelse gødning som foreslået af fabrikanten. Tilsæt vand nok til blandingen for at gøre den fugtig, men ikke lide løbende mudder.

•Wash hver pot og lad det i blød i en stærk blegemiddelopløsning i mindst 20 minutter. Drej gryder i hele den iblødsætning processen til at støtte blegemiddel at komme ind i hver sprække. Dette er et vigtigt skridt til at forebygge plantesygdomme. Efter iblødsætning, skyl hver pot med rent vand.

•Klippe off flere 6-tommer lange af ¼ til ½ tommer i diameter lemmer sektioner fra træet. Trim til 3-tommer stiklinger med i bunden af hvert stykke skæres med en 45-graders vinkel. Skrabe væk en lille smule af bark fra bunden af hver skæring. Fjern alle men øverst blade fra spidsen af hver skæring. Anbring stiklingerne i en skål med vand, så de ikke tørrer.

•Fyld gryder med jord blanding pakning det ned som du går. Skal ikke pakke jorden ned så hårdt det er rock som. De nye rødder skal en lys jord at vokse ind i. Orlov 1 1/2 til 2 inches af pot fælge udsat.

•Poke fordelt jævnt huller med spisepinde i hele jorden i hver potte. Prøv at space dem ½ til 1 tommer apart.

•Shake off den overskydende vand fra stiklinger og dyppe deres ender i rode hormon. Forsigtigt glide dem i hullerne være omhyggelig med ikke at banke off den rode hormon. Opfyldning puljen med mere jord og pakke forsigtigt det ned omkring hver skæring. Vand planterne godt.

•Bend metal bøjler så de gør en stor "U" form og omhyggeligt holde én i hver potte. Bøjler vil forhindre plastikposer fra glide ind i potterne. Sørg for den afrundede del af bøjlen er vender opad.

•Drape en klar eller lidt uigennemsigtig plastikpose over hver pot, hvilende dem på bøjler. Sætte Potter i et område, der modtager dappled eller fuld skygge. Kontrollere gryder ofte og vandet når jorden begynder at tørre lidt. Tillad ikke jord tørre.

•Repot eller plante stiklinger i jorden det næste år. Vande dem jævnligt og tilføje et lag af muld. Foder med en all-purpose langsom frigivelse gødning. Tillad ikke de frisk plantet træer til at tørre ud.

•Indstil op en skygge klud i områder, hvor solen er barsk. En midlertidig shade klud kan være formet ved hjælp af 1 x 2 naglet sammen i toppen, så de danner en åben trekant. Begrave bunde af hvert bord i stedet for stabilitet og drapere shade klud over toppen. Plads hver trekant 5 fødder fra hinanden. Sikre bunden af shade klud med sten, bestyrelser eller galvaniseret landskabspleje hæfteklammer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com