Hvad er tre rengøringsopgaver, der bør gøres ugentligt?

June 26

Hvad er tre rengøringsopgaver, der bør gøres ugentligt?

Rengøring din hjem grundigt på ugebasis skaber bedre luftkvalitet og ekstra sikkerhed for din familie. I stedet for dyb rengøring hver flere uger, gør visse gøremål del af din ugentlige rutine. Når du kommer ind i vanen, vil det gøre livet lettere. Når det er muligt, uddelegere gøremål-- eller i det mindste dele af gøremål--til familiemedlemmer.

Tør ned overflader

For at holde dit køkken mousserende, brug en spray renere til at tørre ned køleskab, tællere, udendørsbrug af apparater og skabslåger. Desinficere skærebrætter, rengøre indersiden af mikrobølgeovnen og tørre komfur. Brug en fjernelse af pletter pulver til at rense vasken. I badeværelset, desinficere overflader, såsom tællere, dræn, vandhaner, spejle og døre til brusekabiner. Bruge et toilet renere og børste til at rense indersiden af toilettet. For at få mest ud af din afstøvning, undgå fjer støveklude, da de for det meste bare flytter støv rundt. Fugtige klude og engangs produkter, der holder støv med en elektromagnetisk afgift arbejde bedre, ifølge "Reader's Digest" artikel, "8 Smart strategier til at gøre dit hjem støvtæt." Nogle spray støvning produkter er også nyttige, fordi de hjælper støv overholde kluden.

Ændring af lagner og pudebetræk

Ud over resten af dit vasketøj, vaske dit sengetøj, herunder pudebetræk en gang om ugen. Dette vil holde støvmider og væggelus i skak. Vask dine plader i varmt vand, og bruge en farve-safe blegemiddel, uden klor, hvis nødvendigt. Vaske sengetæpper, Talsmanden, dækker eller tæpper ifølge etiketten pleje. Nogle varer kan kræve håndvask eller Rens.

Ren gulve

En af de største ugentlige job tendens til gulve. Når du er færdig med afstøvning og rense overflader, er det sandsynligt, at yderligere støv er faldet på gulvet. Det er bedst at feje, moppe og støvsuge gulve sidst, for at fange denne støv. Ifølge artiklen "Ugentlig rengøring Made Easy," udgivet af "Bedre boliger og haver" magasin, kan mindre tæpper være vanskelige at støvsuge. Ryst dem kraftigt udendørs, eller "hænge dem over en tørresnor og slog med en kost til at fjerne støv og snavs." Derudover de anbefale opmærksomhed på pleje etiketter for små tæpper til at afgøre, om de skal være tørre renset, spot renses eller vaskes i vaskemaskinen.

Gør det sjovt

Gør rengøring mere sjov ved at dreje på musik, der får du flytter. Det er lettere at rengøre når du har en rutine på plads. Angive en tidsplan for din rengøring mål og sørg for at bede om hjælp fra familiemedlemmer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com