Om Memorial Garden trædesten

June 26

Det er ikke svært at skabe en memorial garden ære for en afdød elsket. Vælg et par blomster, der minder dig om afdøde, tilføje en bænk for besøgende og du er næsten færdig. Men mange mennesker ønsker at have nogle slags tegn med den afdøde navn på det, eller at sige eller bibelvers, der sætter haven hinanden. En enkel og effektiv måde at tilføje denne funktion til en memorial garden, store eller små, er med trædesten.

Klar gjort

Trædesten er egnet til en memorial garden er til rådighed i hjemmet Centre forbedring og havearbejde. Kommer i mange former og størrelser, er disse sten normalt fremstillet af støbt beton og funktion bibelvers eller trøstende citater. Nogle færdige trædesten kan gøres personlig med metal navn plader.

Brugerdefinerede konkrete sten

Stepping sten forme er tilgængelige på de fleste håndværk og hjem forbedring Centre. Hvis du vælger et motiv, der minder dig om en salig elskede, kan du nemt gøre din egen memorial trædesten. Nogle motiv idéer omfatter den afdøde yndlings blomst, en sol til at minde dig om hans eller hendes optimistiske personlighed eller et flag for en falden soldat.

Mosiac sten

Det er ikke svært at gøre din egen mosaik trædesten byder din elskede ens navn, favorit ordsprog eller motiv.

Line arbejdsområdet med en maler dråbe klud og blande nogle konkrete ifølge producentens anvisninger. Hæld beton i en stepping sten skimmel indtil det er omkring halvt fyldt. Lægge et stykke hardware klud over den våde beton. Lå i formen mere konkrete, indtil den når toppen. Fjerne luftbobler ved at trykke på dine hænder omkring den ydre kant af mug. Tillad beton tørre i ca 30 minutter.

Bruge bidder af glas, knust keramik eller farvede sten til at skabe et design eller ord på still-fugtig springbræt. Tillad springbræt til tørre om tre dage før forsegling det med en akryl sealer.

Ordet forme

I nogle håndværk centre er word forme tilgængelige. Disse kan være placeret på toppen af fyldt, stadig våd stepping sten forme, så du kan placere simpel ordsprog som "Elsker" eller "Huske" på dem.

Leaf sten

Hvis store blade som dem fra hosta, rabarber eller elefant ører minde dig om din elskede, kan du bruge dem til at oprette en af en slags, blad-formede memorial trædesten.

Fastsætte malerens klud på dit arbejdsområde. Skær nogle tunge plast omkring 6 inches større end bladet. Placer blad, centreret, på toppen af denne plast, venerne opad. Blande betonen og dække blad med det. Skære hønsenet til formen på bladet og lægge den på den våde beton. Lægge mere konkrete oven på ledningen.

Træk plastik op og rundt blad, udjævne kanter. Pack nogle barkflis eller snavs omkring bladet til at hjælpe det bevare sin form. Lad det sidde i to dage. Fjerne plastik og spray stenen med vand for at fjerne enhver blad partikler. Gør det muligt for at sidde i en uge, sprøjtning med vand hver dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com