Kan du erstatte en Attic Fan Motor fra inde på loftet?

June 26

Kan du erstatte en Attic Fan Motor fra inde på loftet?

Attic fans hjælp holde hjem cool ved at indsamle varm luft og udstødes fra loftet. Uanset om du har en air condition, kan en kvist fan være nyttige. Mens de fleste loftet fans aldrig kræver service, undlader den motorer, de bruger til at køre på lejlighed. Erstatter en kvist fan motor kan ofte være gjort fra inde i loftet, men i andre tilfælde, du skal udføre opgaven fra en anden placering.

Typer af Fans

Der er to forskellige typer af loftet fans, der kan kræve nye motorer, hvis de undlader at operere. De er udsugnings, som tvinger varm luft ud af loftet, og hele huset fans, som udarbejder varm luft fra dit hjem og i loftet til at afkøle din bolig. Hele huset fans, som skal være åbent for dit hjem, er monteret i loftet og kan tilgås fra inde i loftet eller nedefra i et rum eller gangen i dit hjem. Udsugnings omfatter dem, der er monteret i gavlene og dem, der er monteret på taget.

Udvendige Service

Eneste loftsrum udsugnings, der er monteret på taget skal betjenes fra uden for. Udover hele huset fans, som du kan få adgang til fra dit hjems øverste etage, er andre loftet fans alle tilgængelige fra inde i loftet. Udskifte motoren på en tagmonteret røgsuger kræver bruger en stige til at få adgang til taget og fjerne fan samlingen fra uden for. For udsugnings monteret i tag gavle, kan du have et valg om at få adgang til dem og erstatte motor fra en stige mod siden af dit hjem eller fra inde i loftet, som er generelt sikrere og mere behageligt.

Arbejder på loftet

Loftet har du afgør hvor svært det er at erstatte en fan motor fra inde. Kviste trin uden krydsfiner gulve har normalt strøer med isolering imellem dem, begrænse, hvor du kan sikkert. En færdig kvist er meget lettere at flytte rundt i. Placeringen af blæseren er også et problem, da den bestemmer, hvor meget plads har du til at arbejde og hvor meget af loftet du nødt til at navigere for at nå frem til motoren.

Udskiftning vs reparation

Erstatte en tagmonteret loftsrum røgsuger motor kan forlænge levetiden af blæseren og få dit loft cool igen. Men motoren er den mest komplekse og dyre del af ventilatoren. Vanskeligheden ved tagterrasse med reparationer, og behovet for at adskille fan for at erstatte motoren, gør det ofte mere effektivt at blot udskifte den hele ventilatoren ved motor fejl. Når motorer er mere tilgængelige, og hører til fans, der er beregnet til at betjenes manuelt, kan erstatte dem være en omkostningseffektiv måde at få din ventilator kører igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com