Problemer med ompakke køkken tud

December 15

Lejlighedsvis, kan husejere nødt til at demontere køkkenarmatur, hvis det begynder at lække eller funktionsfejl på andre måder. Køkkenarmatur reparation er ikke svært, men det kræver kendskab til de forskellige typer af vandhaner og teknikker til reparation af lækager. Gør-det-selv bør tage ekstra pleje at notere rækkefølgen af dele fjernelse under demontering at undgå problemer, når re-samling tuden.

Køkken vandhane problemer

Køkken vandhaner kan påvise en række problemer, der muligvis kræver afmontering af enheden for at unclog det. Mineral oprustning på den lille skærm på den tuden stikkontakten kan kræve rensning for at give god vandgennemstrømning. Utætheder kan udvikle fra bunden af enheden eller fra spidsen af vandhanen. Hvis du har en spray køkkenarmatur, kan sprøjten bryde væk helt fra vandhane forbindelsen. I mange af disse tilfælde, skal tuden muligvis ombytning af ødelagte eller slidte dele, og undertiden fuldstændig udskiftning af enheden.

Typer af køkken vandhaner

Køkken vandhaner er tilgængelige i fire typer. Kompression ventil vandhaner har den ældste form for mekanisme, ved hjælp af en skrue-lignende håndtag, der komprimerer en ventil mod en gummipakning.

Kugleventiler er generelt bruges med grebs vandhaner. Kugleventilen har slots, der regulerer blandingen af varmt og koldt vand fra vandhanen. Denne type er mere komplekse end andre typer af vandhaner.

Patron ventil vandhaner indeholder en patron, der holder vandhanen er arbejdende dele. Denne type er ofte lettere at reparere end andre typer.

Keramiske disken vandhaner indeholder meget poleret keramiske diske, der glider mod hinanden. Det er den mest holdbare faucet typer. At bemærke design af disse forskellige faucet typer vil hjælpe hvis du har problemer når ompakke enheden efter reparationer.

Adskillelse din køkkenarmatur

Før du forsøger at adskille en hane, slukke for vandforsyningen ventil under vasken. Afvigelser hane, uanset type, kræver ofte brug af forskellige typer af skruetrækkere til at løfte motorhjelm eller dekorative hætten. Kompression stil ventiler kræve ofte udskiftning af O-ringe. Kugleventiler type har en plastik ring, der kan have behov for justering. Patron vandhaner kræve fjernelse af hele patronen og udskiftning af O-ringe og tætninger. Keramiske diske vandhaner kan kræve rensning af indsugnings- og udstødningsporte diskene.

Problemer med gensamling af vandhanen

Manglende Bemærk placeringen af dele når demontering kan forårsage problemer med at re-samling. Du kan gøre en rå tegning af placeringen af dele, som du tager vandhanen fra hinanden for at undgå forvirring, sammen med en bemærkning om rækkefølgen af demontering. Utæt efter re-forsamling er et af de mest almindelige problemer efter at have taget en køkkenarmatur fra hinanden. Teflon VVS tape--en tynd, hvid tape bruges til at smøre og forsegle tilslutninger--kan bruges til at forhindre udsivning fra vandhane dele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com