Hurtigt voksende stauder

June 27

Hurtigtvoksende stauder spire i mindre end 30 dage. Stauder typisk tage to eller tre vækstsæsoner at modne, selv om nogle hurtigtvoksende stauder blomstrer under den første vækstsæson. Hurtigtvoksende stauder kommer i et udvalg af planter.

Typer

Nogle typer omfatter ørken bahia (Bahia absinthifolia), rajgræs (Lolium spp.) og daylilies (Hemerocallis). Desert bahia er en urteagtige flerårig plante fra Asteraceae familien med gule, daisy-lignende blomster. Rajgræs tilhører familien (Poaceae) og er en indfødt til Eurasien. Daylilies er Vinterhårdføre, nat-blomstrende planter, der ikke er rigtigt, liljer, som de stammer fra Hemerocallidaceae familien.

Vækstbetingelser

Desert bahia spirer i 20 til 25 dage, rajgræs spirer i fem til 10 dage og daylilies spire i 14 dage. Jord conditioning for stauder omfatter gødning og barkflis i løbet af vinteren til at holde planter sunde. Stauder kræver fall beskæring til anlægget er klar til vinteren. Sveske når beviser af sygdomme er til stede på plantens blade.

Bruger

Desert bahia er en hurtigt voksende, sprede planten bruges til komposteringsprocessen. I Sydstaterne er rajgræs dyrket til brug som et efterår til vinter græs og dækning på sportspladser. Daylilies er sommer-blomstrende planter placeret langs grænserne af haver og på pisterne for komposteringsprocessen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com