Sådan holder du dit skrivebord støvfri

December 16

Sådan holder du dit skrivebord støvfri

At holde støv fra akkumulere på skrivebordet har mindre at gøre med skrivebord rengøring, og mere at gøre med rengøring det omgivende areal til at forhindre støv fra afregning på dit skrivebord. Lufthuller, fans og gulve forårsage støv til at cirkulere gennem luften, hvilket resulterer i støvet landing på dit skrivebord. Støv består af døde hudceller, stof partikler og snavs, der naturligt hober sig op i dit hjem og er uundgåelig, men overskueligt.

Instruktioner

•Rengør dine tæpper med en støvsuger til at suge op støv fra gulvet.

•Damp moppe dine trægulve, eller brug en blød, fnugfri klud til at afhente støv. En støvsuger på trægulv blæser støv i luften, hvilket resulterer i flydende støv, der afregner på dit skrivebord. Tør din loftsventilator vinger, som de er udsat for støv oprustning, der bevæger sig rundt i lokalet, når blæseren er tændt.

•Ændr din luftrenser 's filter månedligt. Støv sticks til filter og reducerer luften renere 's evne til at skubbe ud ren luft. Som et resultat, cirkulerer støvet også rundt i lokalet med den filtrerede luft.

•Undgå at bruge møbler olie eller voks på dit skrivebord. Voks og olier efterlader en klistret overflade, der tiltrækker støv. Rense dit skrivebord med en fugtig klud til at fjerne støv og reducere støv omsætning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com