Hvordan man Wire en fatningshus

January 7

Hvordan man Wire en fatningshus

Elektricitet kan være farligt, så det er vigtigt du sikre ledninger er tilsluttet sikkert. Forskellige apparater kræver forskellige størrelse ledninger, afhængig af watt apparatet skal betjene. Pærer er generelt lavt effektforbrug, normalt mellem 25 og 75 watt, så ved hjælp af en rimelig tynd måle wire, såsom AWG 16 tråd en lampe holder, er fint.

Instruktioner

•Kontrollér pære montering på indehaveren af lampen til at fastslå, hvis det skal have en jordledning. Skru den pære enhed fra indehaveren af lampen bruger hænderne til at få adgang til terminalerne. Hvis det har tre terminaler, derefter skal du bruge tri-core wire, men hvis det har to terminaler, derefter dobbelt-kerne tråd er nødvendig.

•Tag om 1 tomme af ydre plast fra ledningen ved hjælp af wire strippere, så du kan se de indre farvede ledninger. En er hvid eller grå, og den anden kan være rød, sort eller orange. Hvis du bruger tri-core wire den tredje ledning er grøn eller grøn og gul stribet.

•Tag 1/4 tommer fra slutningen af de interne ledninger ved hjælp af wire strippere. Dette afslører den kobber metal kerne, der forbinder til lampe indehaveren terminaler.

•Find hvordan adgang til indersiden af indehaveren af lampen, så du kan fodre i wiren. Dette er normalt gøres fra bunden af den enhed eller side. Alle indehavere af lampen er forskellige, så du skal træne den metode, der er relevante for jeres. Du nødt sandsynligvis til at fortryde base eller side pladen med en skruetrækker.

•Skub wire til indehaveren af lampen indtil det rager hvor pæren montering går. Træk nok ud, så du kan nemt oprette forbindelse ledningerne til pære montering.

•Løsn de to eller tre terminal skruer på pæren holder ved hjælp af en skruetrækker. Bare løsne dem nok, så du kan indsætte den kobbertråd i de terminal huller.

•Sæt den hvide eller grå ledning i terminalen mærket "-" eller "neg" spænd skruen med en skruetrækker. Indsæt den rød, sorte eller orange ledning i terminalen mærket "+" eller "pos" og stramme skruen. Hvis du har en tredje ledning tilsluttes den terminal, mærket "gnd" eller "t" og stramme skruen. Sørg for tilslutninger er sikker.

•Sæt pære montering på indehaveren af lampen. Du skal slide wire inde indehaveren af lampen. Det kan være lettere at trække den modsatte ende af wiren til at hjælpe processen. Skrue pæren montering af holderen til den lampe ved hjælp af dine hænder.

•Udskift base eller side plade og holde det på plads ved at stramme skruerne med en skruetrækker som nødvendigt. Sætte en pære i pære-holderen. Det enten skruer på plads, eller du nødt til at skubbe blidt og twist pæren ved hjælp af din hånd, afhængigt af typen forbindelse og type pære.

•Sæt stikket for enden af ledningen fra indehaveren af lampen ind i stikkontakten. Tænde beføjelse til at kontrollere, om din lampe indehaveren er i orden.

Tips & advarsler

  • Bruge ledning, der har en formonterede stik den ene ende. Det er let tilgængelige fra elektriske butikker og gør opgaven lettere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com