Hvordan man opbygger sommerhus reoler

June 29

Sommerhus reoler har enkle klassiske design og er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Vælg hårdttræ boards som valnød, kirsebær og ahorn for projektet. Denne reol måler 18 af 36 inches og har to hylder, et placeret på 12 inches og andet på 24 inches. Sommerhus reolen er åben-backed og du kan placere bøger eller pyntegenstande på hylderne. Justere dimensionerne passer til din personlige plads og opbevaring behov.

Instruktioner

•Lay 1-by-16-by-36-inch bestyrelser parallelt med hinanden på et arbejdsoverflade med 1 x 36 tommer sider hviler fladt. Plads i bestyrelserne 18 inches bortset fra de udvendige kanter forlader en 16-1/2-tomme plads mellem indersiden af bestyrelser. Orientere brædderne lodret. Disse er siderne af reolen.

•Sæt to 1 x 16-af-16 1/2-tommer bestyrelser mellem top og bund ender af sider med 1 x 16 1/2 tommer sider hviler fladt på bordpladen til at danne en rektangulær kasse. Disse er de øverste og nederste brædder. Placer en 1 x 16-af-16 1/2-tommer bestyrelsen mellem siderne 12 inches op fra bunden bord. Holdning den resterende samme størrelse bord op 24 inches fra bunden bord. Disse er hylde bestyrelser.

•Kontroller tre fordelt jævnt 2-tommer gryde træ skruer gennem siderne i enderne af de top, bund og hylde bestyrelser til at sikre dem på plads ved hjælp af en skrue pistol.

•Saml den 1-by-2-by-34-inch og 1-af-2-x 14 1/2 tommer hårdttræ boards til at danne et 34 x 16 tommer rektangulære kasse. Drev 2-tommer gryde træ skruer gennem 1-by-2-by-34-inch bestyrelser i enderne af 1-af-2-x 14 1/2 tommer plader med en skrue pistol. Dette er for bunden af reolen, som vil være centreret på bunden af bunden board. Ofte kaldet en kick bord, tilføjer det en dekorativt udseende til bunden af en reol. Du kan udelade dette, hvis du ikke ønsker den ekstra detalje.

•Center base forsamlingen for reol på bunden af bunden bestyrelsen i reolen. Bunden bestyrelsen bør udvide 1 tomme forbi forsamling på alle sider. Drev 2 1/2-tommer træ skruer gennem den base forsamling i bunden af baseboard hver 4 til 6 inches til at fastgøre den til det nederste kammer. Brug en skrue pistol.

•Brush et jævnt lag shellak på reolen forsamlingen ved hjælp af et paintbrush. Tillad shellac til tørre et døgn og anvende en anden frakke. Vente 48 timer efter den anden coat at bruge reolen.

Tips & advarsler

  • Male reolen en accent farve for at gøre en fed redegørelse i rummet.
  • Bære øjenbeskyttelse når træbearbejdning at forhindre muligheden for skader.
  • Anvende shellak i et velventileret arbejdsplads.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com