Sådan Treat logfiler med Borat

June 29

Sådan Treat logfiler med Borat

Borat bruges til at behandle og forebygge termite og andre bug skadedyrsangreb i logfiler og træ hus materialer. Dette kemikalie kan købes hos din lokale hardware butik og anvendt ved hjælp af en grundlæggende pumpe-op haven sprøjte. Men der er flere trin i denne proces, der kræver detaljerede opmærksomhed før du rent faktisk anvender Borat i loggen. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan anvende Borat i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Tag enhver sealer eller polyurethan plet, der er blevet anvendt på logs overflade. Anvende vandbaseret stripper til logfilen ved hjælp af en pensel. Følg den indstillede tid for stripper på dåsen. Fjerne stripper ved hjælp af en højtryksrenser, monteret med en mellemlang pres spids. Du kan leje eller købe en højtryksrenser fra enhver værktøj leje butik. Ikke skade log overfladen ved at anvende for meget pres fra Skive wand.

•Wash logs overfladen med renere designet til træ logs og pyntede. Bland renere i en 5 gallon spand, og anvende det med en stiv børste. Skrub kraftigt for at åbne op log korn, så Borat vil trænge ind. Vaske renere med en højtryksrenser, ved hjælp af lavtryk. Genanvende renere for at sikre, at loggen er helt nøgne og fri for forurenende stoffer. Give kævler til tørre helt, før du fortsætter.

•Tilføj Borat til en 1 eller 2 gallon pumpe-op sprøjte, udfylde kemiske til den maksimale linje på objektbeholderen sprøjten. Pumpe op i sprøjten og sprøjt på kemiske. Gælde ikke Borat på en blæsende dag til at forhindre, at det blæser på din hud eller at forhindre indånding. Sættetid log helt med Borat, gør det muligt at tørre efter ansøgning. Anvende en anden frakke af Borat log overflade at sikre fuldstændig dækning.

•Stain eller seal log at bevare programmet Borat, samt træets overflade fra udvendige betingelser, såsom regn, sne og sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com