Hvordan man opbygger et plankeværk omkring en børnepool

June 29

Hvordan man opbygger et plankeværk omkring en børnepool

Barnlille pools give dit barn en tiltrængt cool-down under de varme sommerdage. Men vand udgør farer, selv for ældre børn. Børn i alle aldre skal overvåges af en voksen på alle gange Hvornår spiller selv det mest lavvandede swimmingpool. Et plankeværk vil forhindre uautoriseret adgang til din barnlille pool. Denne barriere vil beskytte dine børn mod skader og du fra en eventuel retssag. Sørg for at tjekke din lokale ordinancer før du bygge dit hegnet, som der er specielle regler for kommuner vedrørende denne type projekt.

Instruktioner

•Dig huller hver 8 fod rundt langs kanten af bassinet. Sørg for at de første og sidste huller er 4 fødder fra hinanden. Holde hullerne 5 fødder fra yderkanten af poolen. Brug din skovl til at gøre hvert hul 2 fod bred og 3 fod dyb, så hver enkelt vil rumme to indlæg.

•Shovel 6 inches af grus i bunden af hvert hul. Lå to behandlet stillinger på hvert hul. Placer en præfabrikerede hegn mellem hvert sæt af huller med hver ende af hegn hvilende på et indlæg. Linje op hegn, således at der er 2-1/2 fod af post under bunden af panelet hegn og ingen af stillingen viser over hegn.

•Flyt indlæg til at være sikker på den ydre kant er flugter med yderkant af panelet vil støtte. Fastgør hegnet paneler til deres stillinger ved at køre en 8d negle med en hammer hver 15 inches ned hver side. Sted porten mellem de to huller fordelt 4 fødder fra hinanden.

•Strømforbrug i standby to sektioner af hegnet i deres tre huller. Står begge stykker lige op og manøvrere dem så stillingerne i deres fælles hul rørende fra top til bund. Brug 1/8-inch bit på din boremaskine til at lave en pilot hul gennem begge stillinger på samme tid.

•Brug Phillips bit på din boremaskine til at køre et lag skrue gennem begge stillinger til at holde dem sammen. Sted tre lag skruer gennem de stillinger, forlader 2 fødder plads mellem hver skrue og den næste i rækken.

•Strømforbrug i standby hver sektion af præfabrikerede hegnet i sin egen hul. Fastgør det til afsnittet du placeret før det, ved hjælp af lag skruer. Fortsætte indtil hegnet er komplette og kun 4-fods bro for porten forbliver åben.

•Shovel 6 inches af grus i hvert hul at holde stillingerne på plads. Bland beton og vand i en trillebør, ved hjælp af de producent-anbefalede mængder af hver. Blandingen omrøres med en hakke. Skovl 12 inches af beton i hvert hul. Lad den konkrete kur for 24 timer. Udfylde hullerne med deres oprindelige snavs.

•Hav en assistent holder porten på plads i det åbne hul på dit hegn. Tillægge stillingen porten på linje med de fjederbelastede hængsler. Åbne og lukke porten flere gange for at teste hængslerne.

Tips & advarsler

  • En hasp og lås på porten vil forhindre nogen i at komme ind til pool-området, når du ikke rundt til at overvåge.
  • De fleste lokale ordinancer kræver en 8-fod hemmelig indhegne omkring en pulje til at sikre sikkerheden for børnene i området. Det er årsagen til 10-fods indlæg og 8-foot-tall præfabrikerede fægtning brugt her. Du er velkommen til at justere højden på indlæg og hegnet paneler til at passe din lokale ordinancer samtidig bibeholde sikkerhed pool i din værftet.
  • Bære arbejdshandsker og sikkerhedsbriller, når du bruger hånd og magt værktøjer.
  • Altid tjekke de lokale bekendtgørelser på din lokale bygning inspektørens kontor. Hegn omkring puljer kan have sine egne regler i dit område.
  • Byggetilladelse kræves for mest permanente hegn projekter. Check med din bygning inspektør for flere oplysninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com