Hvordan skal man kigge efter en pres Sump Pump

June 30

Hvordan skal man kigge efter en pres Sump Pump

Næsten hver kælder har brug for nogle ekstra hjælp i afløb fra en sump pumpen. I mange hjem er effektiviteten af afløbssystemet i kælderen afhængig af at have installeret den rigtige sump pumpen. Når du udformer kælderen i et hus, er en perimeter afløbssystem etableret. Det mest almindelige problem for svigt af dette system er et funktionssvigt sump pumpen. Formålet med en pumpe er at fjerne vand fra kældre samt gennemsøgning mellemrum.

Instruktioner

•Indstil type sump pumpe du har brug for. Sump pumpe type hængsler på dine personlige behov. Størrelse, form og oversvømmelse i din kælder bestemme hvilken type sump pumpe din dræning system kræver.

•Calculate størrelsen af sump pumpe du har brug for. Størrelsen af sump dump afhænger delvist af firkantede optagelser af kælderen. Størrelsen afhænger også af mængden af vand du skal fjerne årligt. Det er vigtigt at indse, at en større pumpe er ikke altid den bedste pumpe. Jo større pumpe mere det cykler og slukkes, forårsager vandstanden til at øge cyklet ned gange.

•Lære om de forskellige kvaliteter af sump pumper. Der er ingen vejledninger eller standarder for sump pumper så sammenligne kvaliteten er vanskelig, men ikke umuligt.

•Installer en sump pumpen, der fungerer automatisk og ikke manuelt. En automatisk sump pumpen tændes, når vandet når et bestemt niveau. Ejere tilslutte manuelle pumper, når øget vandstanden bliver synlig.

•Investigate ry for sump pumpe fabrikant. Læs Consumer Reports til at bestemme, hvilken producent opfylder eller overgår standarderne i opbygning og vedligeholdelse af produktet.

•Look på garanti for sump pumpen. En sump pumpe garanti for mere end et år er acceptabel. Møde SSPMA (Sump og spildevand pumpe Manufacturers Association) standarder er frivillig og bestemme ikke liv levetiden af bundkar pumpen.

•Læs om olie-fyldt og luftfyldt sump pumpen motorer. Olie og luften holde motor af sump pumpen cool så det ikke overophedet. Denne beslutning er en personlig præference for køberen.

Tips & advarsler

  • Rådføre sig med en elektriker, hvis de vil installere sump pumpen. En hurtig opringning til Elektrikeren kan forebygge problemer senere med ledninger spørgsmål.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com