Vådområde planter af North Carolina

December 21

Vådområde planter af North Carolina

North Carolina har flere vådområder i hele landet. Vådområder er områder, hvor vand og land kombinere, såsom en mose, strandenge eller sump, North Carolina Institut for miljø, sundhed og naturressourcer. Vådområder af North Carolina omfatter de mystiske og smukke Carolina bugter, ifølge US Environmental Protection Agency, som er den eksklusive hjem til nogle kødædende plantearter.

Bald Cypress

Den skaldede cypress er medlem af familien redwood, der trives i vådområder af North Carolina siger eksperter på North Carolina Institut for miljø, sundhed og naturressourcer. Almindelig disitchum er et medium til store mellemstore træ med konisk top vækst, når den er ung. Det byder på korte, løvfældende nåle og kan vokse interessant buler i sin kuffert kendt som knæ eller støttepiller.

Buttonbush

Cephalanthus occidentalis, eller buttonbush, er en løvfældende blomstrende busk, der vokser kun i vådområde miljøer på tværs af North Carolina. Det tiltrækker sommerfugle når blomstrer om sommeren, North Carolina Institut for miljø, sundhed og naturressourcer, og dens frugt vises som en lille knap eller bold. Disse knapper var tilsyneladende anvendes på beklædning af bosættere i området. Denne plante vokser langs kanter af søer, floder og vandløb.

Pickerelweed

Pontederia cordata planten vokser bedst i omkring 6 inches af stillestående vand, hvor dens rødder er under vandet, men dens blade er oven vande. North Carolina State University andelsselskab udvidelse siger, at dette vådområde plante, også kendt som Pickerelweed, kan dyrkes i lavvandede søer eller vand funktioner omkring et hjem. Det vokser bedst i fuld sol eller delvis skygge, og producerer pigge dækket i blå blomster hele sommeren lang.

Woolgrass

Ligesom andre halvgræs og siv, kogleaks cyperinus vokser langs kanten af vand funktioner eller grundt vand og ligner højt græs. Ifølge North Carolina State University andelsselskab forlængelse når woolgrass tre eller fire fødder høj. Det producerer grønne blomster om sommeren, der er dækket med et filtet fiber. Disse blomster blive rust farvet som falder tilgange. De vokser i en række forskellige lysforhold, men generelt gør ikke godt i fuld skygge.

Royal bregne

Mange bregner blomstre i vådområder af North Carolina, men nogle arter vises kun i sumpe og lignende områder. De North Carolina Institut for miljø, sundhed og naturressourcer sige, at den kongelige bregne, eller Osmunda regalis, vokser i klumper og funktioner blade med to divisioner. Den lyse grønne farve af denne bregne er opvejet af lys brun spore-bærende foldere, der vises, når disse planter reproduktion.

Venus flyve fælde

En af de mest kendte kødædende planter, Venus flyve fælde, gør sit hjem i den usædvanlige miljø af Carolina bugter. Duke University hjemmeside siger, at disse planter forbruge insekter med deres mund-lignende blade. Høj fugt niveauer og lyse sollys tilgængelige i disse dele af North Carolina vådområder gøre Carolina bugter en af de få områder i verden hvor Dionea muscipula kan blomstre. Andre kødædende planter, såsom Roundleaf Soldug og sorter af Butterwort også vokse der.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com