Hvordan til at plante planter i en æggebakke

July 1

Hvordan til at plante planter i en æggebakke

Bedst type æggebakke for start frøplanter er vandtæt skum typer. Papir eller pap æg kartoner smuldre når du vand dem. Starter sarte planter fra frø, før vækstperioden begynder giver klar til transplant planter uger før deres udendørs kolleger bryder gennem jorden. Repurposed æg kartoner giver en effektiv, no-cost bakke for frøplanter, som reducerer rod og letter den transplanterende proces.

Instruktioner

•Klippe æggebakke vandret langs hængslet, der lægger låget ved hjælp af saks. Vend bunden halvdelen og stikke et lille hul i bunden af hver Æggebæger med spidsen af saksen.

•Klik nederste halvdel af ægget karton højre side op og indlejre det inde den karton låg.

•Fyld hvert æg kop med nok jord så frø hvilende på overfladen vil forblive under læben af hver kop. Placere frøene over jorden i hver Æggebæger og dække dem med nok jord til slut fylde Æggebæger. Let vand hver Æggebæger nok til at fugte jord ensartet fra top til bund.

•Sno æggebakke med plastic wrap og flytte kartonen til et område af direkte sollys. Holde luften omkring æggebakke mellem 60 og 65 grader Fahrenheit om natten og ikke mere end 10 F højere i løbet af dagen. Vedligeholde cool-sæson grøntsager og blomsterfrø på eller under 55 F om natten og ikke mere end 65 F i løbet af dagen. Cool-sæson planter er kolde-tolerant og begynde voksende tidligere i foråret, men ofte wilt eller gå hvilende ved højere temperaturer.

•Kontrollér frøene dagligt indtil de har spiret. Fjerne den plast, der dækker fra æggebakke og flytte det til en solrig vindue, når de fleste af frø har spiret. Sted en cool hvide fluorescerende lys pære monteret 6 inches over kartoner, skinner i 14 til 16 timer om dagen, hvis du ikke har en solrig vindueskarm.

•Kontrollér jord i ægget karton dagligt og vand det når det ikke er fugtigt at røre. Tilsæt vand til fangst bassin, indtil overfladen af potning mix i hver kop er fugtigt at røre.

Tips & advarsler

  • Frøplanter ser ofte den samme indtil de begynder at vokse i deres modne form. Hvis du plante mere end én type af frø i æggebakke, skal du skrive navnet på plante på hver kop med permanent markør.
  • Forlader plastik på kartonen efter udplantningsplanterne har spiret kan få dem til at rådne eller dø.
  • Forlader æggebakke i direkte sol eller et varmt værelse bliver hurtigt tørre det ud, dræbe de germinating frø.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com