Tips om at opbygge kommercielle damp værelset barrierer

July 1

Installere et hjem eller kommerciel dampbad er en af de bedste måder at skabe en afslappende, beroligende og oplivende miljø, men det er vigtigt at konstruere dampbadet korrekt. En forkert bygget dampbad kan oprette fugtproblemer og invitere vækst af skimmel og meldug. For at undgå disse problemer, er det vigtigt at konstruere en kvalitet steam room barriere.

Vanddamp

Formålet med steam room barriere er at forhindre de store mængder af vanddamp badet genererer fra at komme ind i de omgivende vægge. Dampbad producerer en enorm mængde af denne damp, og hvis en passende barriere ikke er på plads den resulterende fugt kan oprette skimmel og meldug problemer.

Heldragter barriere

Installere en one-piece barriere i din dampbad. Købe et stykke af lamineret polyethylen. Dette speciale materiale er ikke tilgængelig på hjem forbedring centre--i stedet du skal opsøge en virksomhed, der har specialiseret sig i konkrete leverancer. Sørg for at stykke af polyethylen du køber er stor nok til at dække hele overfladen uden nogen huller.

En to-personers Job

Mens det kan være fristende at forsøge at installere dampspærre på din egen, er installere barrieren en to-personers bestræbelse. En person bliver nødt til at holde dampspærre tæt på plads mod loftet mens anden personen negle det på plads. Når sømning polyurethan på plads, Sørg for, at stykket er centreret korrekt – er målet at drapere materialet omkring hele overfladen af badet. Hvis lim bruges til at holde barrieren i sted, altid bruge tynde sæt mørtel i stedet for økologisk klæbemidler. Tynd sæt mørtel vil vare meget længere end andre klæbemidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com