Hvordan til at rense skimmel fra bad flise

July 2

Ikke kun uinteressante, mug på dine fliser frigiver toksiner i luften, hvor du kan indånde dem, forårsager en række luftvejssygdomme. Følg disse enkle trin for at rense skimmel fra fliser i dit badeværelse uden at beskadige overfladen af flisen eller at tillade sammensat at holde dem på plads.

Instruktioner

•Kill formen med en blanding af én del blegemiddel til 10 dele vand. Dette vil også lette den sorte overflade. Påfør blegemiddel blandingen med en tandbørste på en lille, skjulte del af den flise og injektionsmørtel til at sikre blegemiddel vil ikke misfarve flisen. Når formen er gået, skylles området og lad det tørre. Hvis du ser ingen misfarvning, krat resten af væggen.

•Hvis du observere misfarvning, når du tester blegemiddel blandingen på flisen, prøve at bruge en blanding af mindre blegemiddel og mere vand. Svagere blandingen stadig volder misfarvning, ikke bruge blegemiddel på nogen yderligere fliser.

•Hvis pletten stadig fortsætter, blanding af eddike og vand eller lav en pasta af bagepulver og vand. Sprede det over de farvede område og gør det muligt at sidde i flere minutter. Gnid blandingen ind pletten med en klud.

•Rengør overfladen med et mildt rengøringsmiddel eller sæbe, som parabol væske eller en bar af badesæbe. Skumme en klud og tørre området rent.

Tips & advarsler

  • Aldrig blande blegemiddel og ammoniak, som frigiver skadelige dampe. Aldrig bruge blegemiddel på skifer fliser. Brug i stedet ammoniak, som ikke bør forårsage misfarvning, blegemiddel vil forårsage på skifer. Fjerne elementer såsom håndklæder og vaskeklude fra brusebad området ved brug af blegemiddel eller ammoniak til at undgå misfarvning dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com