Sådan mørkere kabinetter uden at fjerne polyurethan

December 25

Sådan mørkere kabinetter uden at fjerne polyurethan

Varm, indbydende nuancer af valnød, mahogni og kirsebær har erstattet de mørke brun, composite træ kabinetter i 1970 ' erne. Farvning dine køkkenskabe en mørkere nuance kan give dit køkken et helt andet udseende og følelse og er ikke så svært som du tror. Planlæg at tilbringe mindst en weekend, fordi rengøring og prepping skabene er tidskrævende. Ikke gider, fjernelse af polyurethan, selvom du bliver nødt til at ru det lidt op.

Instruktioner

•Fjern hardwaren og hængsler med en elektrisk skruetrækker. Placere dem i en plasticpose eller container, så de ikke får tabt. Fjern døre fra skabene og sætte dem på en fast arbejdsoverflade.

•Aftør ned kabinetter og døre med en blød klud dyppet i mineralske spiritus for at fjerne akkumuleret fedt og snavs. Tør efter med et tørt håndklæde.

•Sand kabinetter og døre med et stykke af 220 sandkorn sandpapir. Dit mål er ikke at fjerne polyurethan, men simpelthen at rå det lidt så den nye pletten trænger træ. Wrap sandpapir omkring en af dine fingre til sand sprækker og detaljerede områder. Ren kabinetter igen med en let fugtig klud til at fjerne slibning støv.

•Stir, ikke ryste, en kan pletten og polyurethan kombination sealer. Åbn dåsen og anvende pletten med en pensel, arbejder i lange, stabil strøg. Male de detaljerede områder først, derefter de flade overflader. Undgå gentagne børstning pletten, som vil efterlade penselmærker. I stedet gøre streger i én retning, arbejder i retning af kornet.

•Tillad pletten tørre i flere timer eller natten over. Erstatte hardwaren og geninstallere de skabslåger.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker foretrækker at bruge gel pletter, som er lettere at arbejde med, fordi de ikke køre og tendens til at gå mere jævnt. Prøv nogen pletten produkt i en inconspicuous område eller på et stykke krydsfiner først.
  • Åbne windows og køre en fan, når du anvender en sealer for tilstrækkelig ventilation.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com