Hvordan at tage sig af Azalea i Alabama

July 3

Hvordan at tage sig af Azalea i Alabama

Azalea er kendt som "royalty af haven," ifølge Azalea Society of America. Denne plante, som ofte er forveksles med en rhododendron, kommer i tusindvis af sorter. De fleste blomster er pink, hvid eller lavendel. Disse blomster er gode valg for Alabama haver, fordi de fleste sorter er hårdfør til omkring 10 grader Fahrenheit. Alabama gartnere vil gerne vide grundlæggende i pleje af disse blomster, som de kræver præcis pleje til at blomstre.

Instruktioner

•Kapacitet Azalea to til tre gange om ugen efter indledende planlægning ved hjælp af en haveslange. Suge anlægget hele vejen til rødderne. Vand planten dagligt i sommermånederne, eller når der er tørke-lignende forhold.

Kil plantens vandindtag i efteråret. Begynde vanding kun en gang om ugen i oktober. Genoptage vanding to til tre gange om ugen i slutningen af januar i det sydlige Alabama og begyndelsen til midten af februar i nordlige Alabama.

•Spread et lag af fyrretræ halm eller henfaldet efterlader 3 til 4 inches dyb omkring Azalea anlæg. Sprede barkflis hele radius af Azalea busk. Tilføje flere barkflis, når laget er omkring 2 inches tyk. Afstå fra bioklip blomsten i efteråret indtil efter den første frost, så muld igen stærkt.

Befrugte

•Fertilize azalea i foråret efter blooms vises, som bør være slutningen af marts i det sydlige Alabama og begyndelsen af April i nordlige Alabama. Brug 1 tbs. 8-8-8 gødning pr. foden af planten. Drys denne gødning let omkring diameteren af den plante, pas på ikke for at få det på rødderne.

• Giv din azalea planter en anden anvendelse af gødning i juli. Brug 1 tbs. 8-8-8, gødning og drys let på toppen af barkflis lige efter vanding anlægget og gør det muligt at blande med jorden som barkflis nedbrydes.

•Test jord det anden foråret efter plantning. Tilføje typen gødning anbefalet af jord test efter den sats, der fastsættes af denne analyse. Befrugte ikke azalea efter det andet eller tredje år når det er fuldt etableret, men snarere tillader barkflis at give næringsstoffer til jorden.

Sveske

•Prune Azalea lige efter de blomstrer i foråret. Inspicere anlægget for døde lemmer, insektangreb, uregerlige vækst eller grene vokser under baldakinen af skygge. Skære disse lemmer tilbage til området i sund vækst med et par sakse.

•Prune højde af azalea busk to til tre uger efter beskæring på dødt træ fra siderne af anlægget. Skær to eller tre højeste grene først til den ønskede højde med sakse, derefter fortsætte udformningen af bush. Muld anlægget efter beskæring til at tilføre jorden næringsstoffer og mindske stød.

•Rengør sakse efter hver brug for at undgå at sprede infektionen til andre planter. Tørre begge sider af vingerne af sakse med en blød klud stærkt mættet med denatureret alkohol eller sprit. Hænge sakse i et haveskur og tillade vinger til tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com