Sådan Fix en Storm døren

July 3

Storm døre er afgørende, fordi de danner et lille luftrum bag hoveddøren. I løbet af vinteren, holde alle storm døre fungerer korrekt for at sikre maksimal varme til dit hjem. Disse stramme, lidt luft lommer mellem hoveddøren og storm døren er lige så vigtig som dem bag storm vinduer. Her er nogle retningslinjer for at opretholde din storm døre.

Instruktioner

Sådan Fix en Storm døren

•Kontrollér enheden automatisk lukning normalt placeret på toppen af døren. Undertiden kommer den plade, som tillægger døren løs. Se nøje for løs eller manglende skruer. Også kontrollere den plade, der lægger til døren jamb fra pneumatisk patronen.

•Kontrollér hængsler at se, hvis de alle tæt knyttet til døren og dørkarmen. Hvis løs, stram dem. Hvis døren er lavet af metal og hængslerne er så løs, at de skal flyttes, være sikker på, at når du bore nye huller i metal, er pilot hullerne tilstrækkeligt mindre end det metal skrue. Hvis du skal flytte hængsler, tage døren ned og placere den på et par af savbukke.

•Hvis storm døren kommer i en pre hang metalramme, kontrollere, at se det denne ramme ikke er kommet løs. Hvis den har, vedhæfte det til rammen af huset. Du skal højst sandsynligt træskruer, der er boret igennem metalramme af døren og ind i træramme.

•Kontrollér området glas for revner. Mange storm døre udstyret med en air-forseglet dobbelt-rude system for et vindue. Hvis disse glaspartier knæk eller bryde, tage dem til en hardware butik eller glas shop for reparation. Flere metal låsene holde glas og metal enhed på plads.

•Kontrollér latching og låse systemet for at sikre, at døren forbliver lukket, efter det er blevet lukket. Dette er det sidste trin i den overordnede proces for at undersøge din storm døren.

•Kontrollér sikker tætningslister på hoveddøren er intakt og funktionsdygtig. Der findes mange forskellige typer af tætningslister. Udskift defekte områder med den samme type.

Tips & advarsler

  • Pas på problemer årsager af jord nedsynkning eller en sagging hus ramme. En dør, der er ude af whack kan være et tegn på problemer med den overordnede struktur.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com