Om plante pleje

July 3

Om plante pleje

Planter har forskellige gartner skal opfylde for anlægget til at blomstre. At kende den mængde og type af næringsstoffer i din jord, at vælge de rette planter til dit websteds vækstbetingelser og ændring af din jord, hjælper dig med at vokse sunde og attraktive planter. Med ordentlig pleje give dine planter nydelse for kommende år.

Vand

Under typiske vejrforhold, rådgiver iblødsætning jorden til en dybde af 8-10 inches hver fem til syv dage tilstrækkeligt farvande de fleste planter, Alabama Cooperative Extension System. Vanding for let fører til overfladisk rodudvikling. Overwatering vasker næringsstoffer ud af jorden og overvælder plantens rødder. Holde planterne godt fra udhængende tag, som dette fratager dem nødvendige nedbør.

Organisk stof

Organisk stof anvendes som mulch, sådan kompost forbedrer jordkvalitet. Røv det nedbrydes, det tilføjer næringsstoffer til snavs. Mulching undgår man også at have anlægget omgivet af græs. Græs kan understrege et landskab anlæg, som to konkurrere om vand og næringsstoffer. Økologiske muld, sådan fyrrenåle, giver en plante eller en seng en ekstra visuel attraktion. Planter i områder tæt på huset, såsom gåture eller terrasser, gør fremragende kandidaterne tiltalende økologiske muld.

Sveske

Beskæring planter holder dem raske, reducerer risikoen for sygdom, producerer mere blomstrer og fastholder en ønskelig form eller størrelse. Fjerner ældre stilke inviterer yngre, mere energisk stængler at omlevere. At fjerne sygelig udseende grene kan holde sygdommen i at spredes. Klip små grene lige over bladnoder. Skære grene større end 1 tommer i diameter lige uden for gren kraven.

Sollys

Planter kræver en vis mængde af sollys for fotosyntese. Forskellige planter har brug for forskellige mængder af sollys til at trives. Nogle kræver mindst seks timers sol om dagen. Andre planter trives med fire til seks timers sol om dagen. Halvskygge refererer til et sted, hvor planter får to til fire timers sol om dagen, mens en lyssky site er defineret som en med mindre end to timer i solen om dagen, hedder filtypenavnet University of Illinois.

Skadedyr

Forebyggelse er det bedste middel til bekæmpelse af skadedyr, siger David Squire, forfatter til "Have skadedyr og sygdomme Specialist." God pest control praksis omfatter brug af gødning afbalanceret med kvælstof, Kali og fosfat, regelmæssig lugning, roterende vegetabilske afgrøder hver sæson og bruge rene beholdere og skadegørerfrie kompost når indstøbning potteplanter. Væbnerne rådgiver også ved hjælp af økologiske metoder, såsom gavnlige insekter, når det er muligt.

Indendørs plante pleje

Indendørs planter har brug for særlig pleje på grund af voksende i kunstige betingelser. Planter skal typisk placering tæt på et vindue for at få tilstrækkeligt naturligt lys til at trives. Placere planter 10 til 14 inches under fluorescerende belysning opfylder kravene lys af mange arter. Mest indendørs plante trives i temperaturer på 60 til 75 grader, siger B. Rose Lerner af Purdue University. Højere temperaturer kan gøre dem mindre sygdom og skadedyr resistente. Den gennemsnitlige plante behov højere luftfugtighed end der findes i de fleste hjem. Indendørs planter i et terrarium er en god løsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com