Voksende roser i nordlige Virginia

July 4

Voksende roser i nordlige Virginia

Nordlige Virginia forstå, at selv om de kan dyrke en bred vifte af planter, regionens fugtigt, subtropisk klima opfordrer en række svampe patogener. Roser er svamp magneter, og avlere i regionen tilbringe en masse tid sprøjte for at forebygge og helbrede rose's dårligdomme. God kulturel praksis går langt i at forebygge nogle af rose's mere fælles lidelser og fremme anlægget til at give masser af roser i løbet af sæsonen. Northern Virginia ligger i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 og 7.

Plantning

September er den bedste måned at plante en rosenhæk i det nordlige Virginia. Vælg et websted, der modtager seks til otte timers sol om dagen. Anlægget vil ikke dø med mindre sol, men det vil ikke producere så mange roser. Plads steg buske, så alle har mindst 1 fod af plads på alle sider. Dette giver mulighed for bedre luftcirkulation, som hjælper med at forhindre svampeinfektion. Grave et stort plantning hul for rosen – mindst 2 fødder af 2 fødder og 18 inches dyb. Bland den udgravede jord med den samme mængde af organisk materiale nedbrydes blade eller kompost. Holde jorden konsekvent fugtig i de første to uger efter plantning og vente mindst seks uger til at befrugte.

Vand

Roser kræver dyb, hyppig vanding, og soaker slanger eller en drypvanding system er de bedste måder at opfylde dette. Hvor ofte skal vandet rosen afhænger af typen af jord du har og vejret. Sandjord kræver hyppigere vanding end lerjord, og du vil vand oftere i varmt eller blæsende vejr. Eksperter på All-America Rose valg tyder på, at, som en tommelfingerregel, give den steg 1 til 2 inches vand om ugen, hvis der har været ingen regn, eller hvis det er særligt varmt eller blæsende. Hvis du bruger en fugt måler, vand når måleren læser 40 centibars.

Gødning

Vent, indtil rosen begynder at producere blade for at befrugte for første gang i sæsonen og derefter gøde det en gang om måneden. Dette sker typisk i det nordlige Virginia i slutningen af marts eller begyndelsen af April. Bruge 1 kop af en kommerciel steg gødning, som 6-8-6 per bush. Sprede gødning på jorden, 6 inches fra bunden af rosen, fuldstændigt omkranser det. Brug en rive til let ridse gødningen i den øverste tomme af jord og vand til at aktivere gødningen. Befrugte for sidste gang i løbet af sæsonen i September.

Beskæring

Marts og April er de bedste måneder at beskære din Northern Virginia steg. Gøre alle nedskæringer tilbage til en vender udad bud. Hvis dit mål er at have masser af roser i løbet af sæsonen, beskære planten til 3 til 4 fod i højde. For færre men større blomster, beskære det til 18 inches. Fjern alle døde stokke, dem, der krydser over andre og alle der er tynde.

Disease Management

En af de mest kritiske opgaver at ansigt Northern Virginia rejste growers Sprøjtning anlægget. Vent, indtil rosen begynder at producere blade for at anvende en fungicid til at beskytte mod sort plet, en svampesygdom, der er forårsaget af Diplocarpon rosae og fælles i regionens fugtigt vejr. Rosarians til Potomac Rose samfundet foreslår at bruge flydende kobber spray. Bruge 1,44 ounces i 1 gallon af vand og spray rosenhæk indtil alle overflader er dækket. For at behandle rose for meldug (Podosphaera pannosa) og grå skimmel (Botrytis cinerea), Bland 1,08 af den flydende kobber fungicid i 1 gallon af vand og sprøjte anlægget helt. Undgå nogle af de mere almindelige svampesygdomme ved vanding rose på jorden i stedet for overhead og ved at give tilstrækkelig luftcirkulation omkring og gennem anlægget.

Vinter beskyttelse

Et stort antal roser overleve Northern Virginia vintre med beskyttelse. Bunke jord op omkring de vigtigste sukkerrør til en dybde af 12 inches at beskytte krone og rødder. For at beskytte grene, dække planten med jute eller bygge et hønsenet bur omkring anlægget og udfylde buret med blade, indtil anlægget er helt dækket. Bladene udlignes i løbet af vinteren, så du kan være nødvendigt at tilføje flere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com