Hvordan man dyrker trøfler i Californien

July 4

Trøfler er blandt de mest værdsatte afgrøder i verden og en af de mest vanskelige at høste. I modsætning til pårørende champignon vokser disse velsmagende svampe under jorden på rødderne af visse træer som eg og hasselnød. Du kan dyrke trøfler ved at plante træer, hvis rødder har været behandlet med svampene. Planteskoler sælge ofte disse som "trøffel træer," selv om træart kan variere. Trøfler er temperamentsfuld og tage præcis omsorg og opmærksomhed til at trives. Nogle sorter er hjemmehørende i Nordamerika, og med passende forberedelser og tålmodighed, Californien avlere kan producere disse delikatesser.

Instruktioner

•Klart et område af din værftet mindst 7 til 10 fod i diameter omkring hvor du skal plante dine træ at vokse trøfler. Hvis du plantning af flere træer, space dem mindst 10 fødder fra hinanden.

•Till jord i dit voksende område til en dybde af 8-10 inches. Din voksende område bør modtage mindst seks timer af sollys dagligt og har svagt basisk jord. Hvis din jord er sure, tilsætte kalk for at neutralisere syre; konsultere pakken instruktioner for anvendelse satser baseret på størrelsen af din have.

•Plant træ helst når temperaturerne er konsekvent over 50 grader Fahrenheit. Grave et hul dobbelt så bred som rødderne af din træ sætteplante. Plant træet 1 til 2 inches dybere, end det er plantet i beholderen. Forsigtigt fjerne træet fra beholderen og Placer træet i hullet, breder sig ud rødderne.

•Tamp jorden forsigtigt omkring rødderne af træet som du opfyldning hullet. Vand jorden omkring træet, så at du grundigt nyde rødderne.

•Kapacitet træet når top 1 1/2 til 2 inches af jord føles tør at røre. Afhængigt af klimaet i dit område, kan du ikke nødt til at vand på alle, så træets rødder vil sprede hurtigt og absorberer vand fra jorden, at tilskynde trøffel vækst på rødderne. Ikke tillade webstedet at tørre ud, men.

•Træk op ukrudt eller andre planter, der dukker op inden for 5 til 6 fod af træ. Disse planter konkurrere med trøfler for vand og næringsstoffer og kan stunt trøffel vækst.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på syre niveauet af din jord, kontakt en lokal haven center, børnehave eller forlængelse service for en jord test kit. Dette vil give dig pH-værdien af din jord, og du kan foretage justeringer efter behov. Trøfler vokser bedst i jordbund med en pH-værdi mellem 7 og 8.
  • Hvis du er usikker på hvilke arter af trøffel-producerer træ til at bruge eller hvad vokser bedst i din værftet, konsultere en professionel på et havecenter, børnehave eller lokal udvidelse service.
  • Trøfler vokse bedre i det nordlige Californien, med højder mellem 300 og 3000 fod over havets overflade. Avlere i lavere højder--generelt længere syd i staten--ikke vil have så meget held voksende trøfler.
  • Med ordentlig pleje, kan træer startede fra stiklinger producere trøfler inden for fem år. Plantning en modne træ i din værftet vil producere trøfler inden for seks til otte måneder efter plantning. Hold øje med buler i jorden, der indikerer en voksende trøffel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com