Liste over pære blomster

July 4

Liste over pære blomster

University of Illinois definerer en pære som enhver plante, der gemmer sin komplet livscyklus i en underjordisk opbevaring struktur. En pære har fem store opbevaring strukturer; basal plade, kødfulde skæl, tunika, skyde og lateral knopper. Planter, der vokser fra pærer er flerårige, hvilket betyder, at de har en vækstcyklus, der gentages fra år til år i løbet af to eller flere år.

Tulip

Tulipaner og tulipa, er en pære, der vokser og blomstrer i en blomst. Anlægget kan vokse til at være 6-36 inches høj, og 6 inches lang. Den lyse grønne, tykke, ovale formede blade normalt vokse direkte fra pære og foranstaltning 6 til 10 inches lang. Blomsterne blomstrer i foråret. De står lige op og er klokke formet, der består af 6 kronblade. Blomsten er en lys farve, i hvid, gul, lyserød, rød eller lilla. Tulipaner er vokset i USDA zoner 4 til 7 og er bedst plantet i tunge, veldrænet jord i solrige områder.

Påskelilje

Påskelilje, eller narcissus, er en af de mest populære blomster i verden. Påskeliljer vokser 12 til 18 inches høj. Anlægget har en lang, rørformede stilk og op til 12 tommer lange, lance-lignende, kedelig grålig-grønne blade, der vokser direkte fra pæren. Påskelilje blomster blomstre i det tidlige forår og er karakteristisk udseende. Seks kronblade er jævnt fordelt rundt en cirkulær, udvide center. Påskeliljer kan være rød, orange, gul, grøn, hvid og pink; men hvid og gul er de mest almindelige. Påskeliljer kan plantes i USDA zoner 3a til 8b og bør plantes i fuld sol til delvis skygge betingelser.

Lily

Liljer, eller lilium, er vokset fra pærer. Der er over 80 forskellige lily sorter. Lily planter kan vokse til at være to til fem fod høj. Planterne begynder voksende midt i foråret. De vokser lang stammer direkte fra pæren, med tynde, grøn, finger-lignende blade skiftevis sider op stilken. Blomster blomstre i begyndelsen til midten af sommeren. De aromatiske blomster er 4-6 inches lang og består af 6 lance formede kronblade, der danner en stjerne-lignende form. Nogle sorter kronblade pege nedad, andre opad, nogle lean i og andre længere ud. Farven af en lilje varierer meget. Farverne er normalt hvide, lyserøde, røde, gule og appelsiner. De kan være enkelt farvet, flerfarvede plettede eller har en enkelt stribe ned langs midten af kronblad. Selv om det kan variere afhængigt af den specifikke sort, liljer kan dyrkes i USDA zoner 4 gennem 9b og kræver fugtige, godt afdrypning jord i fuld til delvis sol områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com