Hvordan til at plante Hicks Taks

July 4

Hicks Taks trives i fuld til delvis sol, inden for plantning zoner 4 til 7. Hvis du bor inden for en af disse zoner, og har brug for en stor hæk til at fylde en tom plads i din værftet, muligvis Hicks yew anlægget for dig. Denne stedsegrønne nåletræer vokser til højder af 20 fødder med et opslag, der kan lige 12 fod eller mere. Hicks yew udvikler små røde frugter og løv er en iøjnefaldende mørke, blanke grønne, der changerer i sollyset.

Instruktioner

•Drej over jorden i den plantning placering med en høtyv, som vil blødgøre jorden og giv rødderne af yew evne til at sprede. Teste jord pH bagefter ved hjælp af en jord testkit. Taks favor jordbund med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Hvis din jord er uden for dette område, har det brug for ændringsforslag.

•Amend jord efter pH test læsning. Hvis pH-værdien af din jord er lavere end de nødvendige 6.0, tilføje landbrugs kalk. Sænke pH over 7.0 med sphagnum. Tilføje ændringsforslag ved at følge producentens etiket instruktioner.

•Dig hul til Hicks yew mindst to gange bredden af rodklumpen. Dybden af hullet skal passe til rod-bold--ikke dybere. Taks vokset i Planteskole Potter er okay at plante nogen tid i løbet af året, så længe jorden ikke er frosset.

•Drej Hicks Taks på sin side, og skub det ud af transportkassen børnehave. Stå på yew oprejst midt i plantning hul. Opfyldning hullet til den halvvejs punkt og derefter udfylde hullet med vand fra en haveslange. Fortsat opfyldning, når vandet trækker sig tilbage. Tamp ned jorden omkring de vigtigste stilk Hicks yew ved hjælp af din fod. Dette vil fjerne fanget luft.

•Supply Hicks yew med en dyb vanding umiddelbart efter plantning. Bruge en soaker slange, som vil tvinge vand ned til rødderne af yew. Holde jorden gennemblødt til en 1-tommer dybde på alle tidspunkter i løbet af det første år af vækst med ugentlige vandingerne. Når Hicks yew fastlægger sine rødder i jorden, er supplerende vanding kun nødvendigt når vejret er usædvanligt tørre.

Tips & advarsler

  • Hvis du er plantning mere end én Hicks taks, space huller mindst 3 til 4 fod fra hinanden, giver rødder af hver plante plads til ekspansion.
  • Efter det første år af vækst, Hicks Taks ydelser fra en dosis af all-purpose gødning i foråret.
  • En årlig beskæring i løbet af sommeren vil fremme ny vækst.
  • Ikke over blød jord omkring yew. Hvis du skubber en af fingrene i jorden og det føles vådt på en dybde af 1 tommer, er der ingen grund til at give mere vand. For meget vand vil rådne rødder og dræbe yew.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com