Oplysninger på våd & glemme for meldug

July 5

Områder, der er konstant fugtig er modtagelige for meldug, der kan ødelægge udseendet af udvendige overflader. Våd & glemme er en New Zealand selskab, der har specialiseret sig i rengøring produkter, herunder våde & glemme mærke af mug, skimmel, alger og mos hårfjerning produkter. Våd & Forget meldug remover kan bruges i en lang række udendørs anvendelser.

Sådan fungerer det

Våd & glemme har en pH-værdi på 8, hvilket betyder, at det er næsten et neutralt produkt. Dette hjælper med at bekæmpe meldug, som har en sur pH-værdi. Produkter såsom alkohol og hypokloritiske blege, som har en pH svarer til meldug, kunne skade en overflade og undlade at dræbe meldug. For eksempel, kan blegemiddel lysne maling. Blegemiddel og alkohol også tørrer ud overflader.

Hvordan man bruger

Dække omgivende planter for at holde blandingen fra at komme på dem, og holde børn og kæledyr væk, mens du anvender Wet & Forget. Produktet kommer i koncentrat form, hvilket betyder, at du blander det med vand. Dybest set, er formlen én del Wet & Forget til fem dele vand. For eksempel, hvis du har 5 kopper af våd & Forget, fylde en haven spray op til 2-gallon-mærket. Derefter spray blandingen direkte på meldug. Gælde formlen i morgen eller aften på tør, men ikke for varme dage. Være så sikker som du kan, det ikke regn til mindst fire eller fem timer bagefter. Meldug vil begynde at lysne inden for et par dage. Det bør være helt væk i to til tre måneder.

Hvornår man skal genanvende

Hvis du har at gøre med meget dårlig mug vækst, genanvende formlen omkring en måned efter den første ansøgning. Genanvende altid straks ved det første tegn, at mug kommer tilbage.

Hvor man kan bruge

Du kan bruge våd & Forget på næsten enhver type af overflade, herunder dæk, udendørs tekstiler, tagene og sidespor og bådene. Dette produkt er kompatibel med malede overflader, beton, støttemure og overflader med tekstureret finish.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com