Hvor høj får Meyers citrontræer?

July 5

Hvor høj får Meyers citrontræer?

Meyers citroner er en simpel citrus træ normalt dyrkes i containere og beskåret til et ønskeligt form og størrelse. En citron træ, der vokser mere end 10 feet tall efter al sandsynlighed har ikke beskæres korrekt.

Højde

Meyers citrontræer er bedst dyrkes i beholdere, der tillader træet at forblive lille og være overkommeligt at beskære og høst. Omsorgen for at træ er lettere, når der holdes mellem 4 og 5 fod høje.

Beskæring

Den Meyer citron træ kan beskæres til ethvert ønskeligt form eller størrelse i løbet af foråret, sommer eller falde. For at holde træet afrundet, simpelthen knivspids off alle nye vækst, så kun stærke, modne grene at forblive. Korrekt beskæring træer har højere frugt udbytte og er mindre tilbøjelige til at have brudt grene.

Bioklip

Barkflis bør ikke anvendes direkte til de Meyer citron træ, da det øger chancen for træet at få foden-rot sygdom, der er som regel dødelig. Anvende barkflis mindst en fod fra stammen og vand grundigt. Holde jorden fugtig, men ikke klæg.

Gødskning

Sprede gødning rundt om træet og vand godt. En enkelt kop ammoniumsulfat (21-0-0) er tilstrækkelig for det første år. Øge til 2 kopper anden sæson. Når træet er etableret, lejlighedsvis tilføje kun kvælstof-gødning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com