Strategier for rengøring vandrør

July 5

Der er flere grunde til hvorfor du måske brug for at rense ud dine vandrør. Fra korrosion og mineralske depositum oprustning til simple-- eller ikke så simpel--træsko, blokerede rør kan føre til dårlig dræning, sikkerhedskopier og endda oversvømmelser. Hvis du har bestemt hvorfor du skal rense rør i dit hjem, så det skal være temmelig simpelt at udvikle en strategi for at få det gjort.

Eddike blød

Når år af hårdt vand begynder at bremse strømmen af væske gennem dine vandrør på grund af mineralforekomster, håbe bare du har adgang til problemfeltet. Hvis en sektion af rør er tilgængelige eller kan fjernes efter at lukke for vandet, kan du bruge eddike til at fjerne mineralske aflejringer.

Blot få adgang til området korroderede eller blokerede rør og hæld vand i åbningen og lad det trække. Den bedst tænkelige scenario er et rør, der kan være helt fjernet og neddykket i eddike indtil den mineralske indbetaling det opløst. Men hvis røret er utilgængelige, problemet kan kræve en blikkenslager til at rippe ud de nuværende rør og erstatte dem med en ny VVS-system. Dette kunne betyde omfattende og dyrt arbejde.

Snegl

Til rør, der har en alvorlig træsko, er der ikke en meget bedre værktøj at rydde det end en snegl. En snegl, almindeligvis omtales som en "slange", er en enhed, der er indsat i gennem afløbet af vasken, Badekar eller toilet og skubbes enten i hånden eller mekanisk ind i røret indtil udgangen af sneglen kommer i kontakt med blokeringen. Sneglen kan være snoet for at bore et hul gennem tilstoppe og frigøre det fra røret, vaske det videre ned i kloakken.

Ifølge webstedet hjem Tips kan dybere træsko kræve fjernelse af under-vask fælde. Dette giver mulighed for lettere adgang til røret og vil resultere i sneglen skulle foretage færre drejninger og skiftedes til at nå frem til problemområdet.

Afløbsrens

En måde at rense et vandrør er at bruge kommercielle rengøringsmidler fås i de fleste varehuse. Disse kemikalier bogstaveligt talt spise gennem træsko og klare dem ud. De kan muligvis også fjerne rør korrosion. Ulempen til sådanne produkter er den fare, de udgør hvis de kommer i kontakt med huden og giftige røg de producerer i mange tilfælde. Forurening af grundvand og skader på septisk systemer er blandt de mulige virkninger af visse kemiske afløbsrens, i henhold til afløb og VVS hjemmeside.

Suge

Hvis vragrester tilstopning et rør er din største bekymring, er den nemmeste måde at beskæftige sig med problemet gennem suge. Ved hjælp af en stemplet er ikke raketvidenskab, men der er en teknik til opgaven. I tilfælde af en tilstoppet toilet er det bedst at lade vandet sive ud af skålen naturligt og derefter danne en forsegling omkring stemplet ved at tilføje nogle vaseline på kanten af stemplet. Skylle toilettet og pumpe håndtaget op og ned. Efter et par pumper, trække stemplet ud, og forhåbentlig tilstoppe vil have været trukket løs og vandet vil styrte ned i røret at rydde det. En stemplet kan også bruges på bøtter og dræn for at rydde rør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com