Pleje af bittersød planter

December 28

Bittersød planter vokse som klatring, løvfældende vinstokke og give hårdføre, attraktive planter. Hvis du ønsker din bittersød planter til at bestøve, skal du plante hannen og hunnen versioner af bittersød nær hinanden. Både mandlige og kvindelige planter vil blomstre, men kun den kvindelige anlægget producerer frugt. Bittersød foretrækker fuld sol, men der er et par sorter, der kan blomstre som en dyb underskov en skovbunden.

Plantning

Før plantning bittersød, finde et område med fuld sol og næringsrig jord. Hvis plantning både kvindelige og mandlige planter, adskille dem af ikke mere end 30 fødder, hvis du ønsker den bittersøde at sprede. Du kan selv plante en mandlig og en kvindelig i samme hul. For plantning container-dyrkede planter, plante når som helst på året så længe jorden kan tilberedes ordentligt. For felt-dyrkede planter er forår eller efterår det bedste tidspunkt at plante.

Tage sig i at vælge en placering til bittersød, som dyrkning af hele anlægget vil overtage andre planter. Ud af den måde, er store områder at foretrække. Overveje at lade den bittersøde vin vokser langs et hegn, hvor dens vækst kan være indeholdt. Generelt, bittersød planter ikke blomstre i deres første år med vækst.

Bioklip

Barkflis bittersød lige efter udplantning og lejlighedsvis i hele dens vækst. Tilføj bare et tyndt lag af muld. For meget muld giver en attraktiv bed for gnavere. Muld med næsten alt materiel undtagen et biprodukt af valnød arter, og også undgå savsmuld.

Gødning

Undgå befrugtende når plantning. Hvis jorden brug gødning før plantning, kun bruge det på halv styrke. Økologisk kompost er bedst. Overvej at teste jordens kvælstof niveauer, så du giver bare den rigtige mængde i din gødning. Tidlige forår er det bedste tidspunkt at befrugte. Undgå befrugtende i sensommeren, som voksende vinstokke kan skades af frost.

Problemer

Bortset fra et par hårdføre sorter foretrækker mest bittersød planter fuld sol. Prøv ikke at over befrugte. Hvis dine planter ser sunde og vokser hurtigt, er der ingen grund til at tilføje gødning. Hvis du over sveske, dig kan skade den næste forår blomsterknopper. Beskære med forsigtighed og lad de vigtigste stilke vokse sammen, trimning kun mindre stængler. Beskæring er foretrukket i slutningen af foråret efter den første flor, men du kan beskære hele året. Blomstrer kan opstå tidligt, hvis vejret tillader det kommer tidligere end forventet. Vær dog opmærksom på, at hvis en frost følger, disse knopper vil dø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com