Hvordan finder jeg ud af en kanal Booster Fan størrelse?

July 5

Kanalen boostere er små ventilatorer placeret inde i en opvarmning og afkøling gaffatape til at øge luftstrømmen. Dette kan bruges til at øge mængden af konditioneret luft til en ny tilføjelse eller en eksisterende ubehageligt plads. Dimensionering af fan kan være en udfordring afhængigt af rummet og hvordan kanalsystemet er placeret. Ved korrekt dimensionering fan, undgår du at sende for meget luft til et rum, der kunne forstyrre luftstrømmen til et andet rum.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af gulvet i det rum, der vil blive fodret med booster fan i fødderne. Beregne området i gulvet ved at multiplicere længden af rummet med bredden af rummet. For eksempel har et rum er 10 fod lang og 12 fod bred et areal på 120 m².

•Measure højde af rummet fra gulv til loft. Formere sig højden af rummet af gulvareal i rummet fandt i trin 1. Resultatet er mængden af plads i kubikfod. For eksempel, hvis gulvareal er 120 kvadratfod og loftshøjden er 8 fod, er så mængden af rummet 960 kubikfod.

•Divide mængden af plads af hvor lang tid det vil tage for at skifte ud al luft inde i rummet. Jo hurtigere vil du luften skiftet ud, jo større blæseren bliver nødt til at være. Et godt nummer at bruge er 5 minutter. Hvis du vil ændre ud al luft i et rum, 960-cubic-mund i 5 minutter vil kræve en fan i stand til at flytte 192 kubikfod luft pr. minut af 192 CFM. Ventilatoren valgt skal have en CFM rating lig med eller lidt højere end 192 CFM.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com