Swag gardin dekoration idéer

December 30

Swag gardin dekoration idéer

Swag gardiner er en billig måde at skabe en dramatisk vindue behandling. Swag gardiner består af et lang stykke stof, der forhæng omkring en gardinstang, at skabe en elegant, hængende længde af stof i en lille "smile" form. Selv om swag vindue behandlinger er dramatiske i sig selv, er der måder at strategisk dekorere dem for at gøre dem endnu mere slående.

Knapper

Før du drapere dine stykke stof omkring en gardinstang til at fungere som swag, sy knapper langs kanten af det stof, der vil hænge ned over vinduet. Dette vil tilføje et stænk af farve og tekstur og give swag en stærkere, stilistisk udseende. For eksempel, sy skinnende perlemor knapper for at give swag en klassisk endnu glamourøse udseende. Stort træ knapper vil give swag en country cottage optræden. Knapperne du vælger er helt op til dig og det udseende, du vil oprette.

Perler og pailletter

Før du hænger din swag, sy perler eller pailletter langs kanten af det stof, der vil dels drapere over vinduet. Som knapper, vil perler og pailletter tilføje en dekorativ flair. Men i modsætning til knapper, de tilbyder mere kreative muligheder. For eksempel, kan du sy en enkelt grænse af perler eller pailletter langs kanten eller oprette en dramatisk dinglende nicheaktørerne af pailletter og perler. Når solen kommer gennem vinduet, vil lyset ramme perler, skaber en blændende effekt. Perlerne vil også forsigtigt banke sammen til tider skaber en lille klirre, når en brise passerer. Alternativt, når swag er draperet på gardinstang, bruge lange strenge af perler og pak dem løst omkring swag til at tilføje et interessant lag.

Stof Trim

Sy stof trim langs den nederste kant af swag er en underspillet måde at udforme et vindue behandling med tilsat farve og tekstur. Vælg blonder, fløjl, Gobelin, silke, guld ledningen, metalliske--mulighederne er for talrige til at nævne. Tænk det udseende, som du forsøger at opnå. For en mere nuanceret look, vælge en trim, der svarer til den vigtigste farve af din swag, men der har bare en lidt anderledes tekstur. For en mere dramatisk look trim Vælg, har en stor kontrast.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com