Hvordan man laver en Privacy barriere for smedejern hegn

July 6

Hvordan man laver en Privacy barriere for smedejern hegn

En smedejern hegn rammer en uhindret, attraktiv udsigt. Når dine ændringer eller du planlægger at bruge del af værftet med smedejern hegn til et andet formål, kan nogle privatlivets fred være i orden. Blokering af hegnet med planter tager tid, da planterne skal vokse og bush ud. Oprette en privacy barriere for din smedejern hegn med skygge stof. Det vil ikke tage mere end en weekend.

Instruktioner

•Measure hvor høj hegnet er og hvor længe det er. Få nok shade klud til at skjule hegnet. For eksempel, hvis hegnet er 6 fod høj og 20 fod lang skal du købe 20 fod af shade klud 6 fod bred, eller 10 fod af shade klud, der er 12 fod bred. Shade klud kommer i flere forskellige farver herunder sort, mørk grøn hvid og beige. Få klud, der matcher farven på din indhegning. Shade klud leveres også med bunden og toppen tapede for ekstra styrke og øskner for lettere vedhæftet fil.

•Start i den ene ende af hegnet. Vedhæfte shade klud på ydersiden eller indersiden af hegn. Hold skygge kluden mod toppen af hegnet. Ringen skal på tidspunkt af den øverste bjælke af hegnet og opretstående stang. Skub en plastik zip slips fasteneren ind i ringen og omkring den øverste bjælke og opretstående stang. Stramme fasteneren ved at trække på den spidse ende, indtil den låser på plads. Vejledningen på pakken af skruer vise dig nøjagtigt, hvordan man låse fasteneren.

•Træk shade klud ned hegnet indtil du når bunden. Det skal være stram. Bunden grommet er på tidspunkt af den nederste bjælke til hegnet omkring den samme opretstående stang hvor du fastspændt det øverst.

•Ansigt videre til den næste grommet og Fastgør det mod hegnet. Øskner er normalt 24 inches fra hinanden. Træk skygge dugen stram på langs som du går. Hvis øskner med afstand alt for langt fra hinanden for at holde shade klud henslængt, bruge ekstra skruer ved at stikke dem gennem shade klud.

•Vi off ekstra plastik af skruer med en saks eller en hobbykniv.

Tips & advarsler

  • Shade klud med tapede kanter og øskner kan findes på drivhusgasser leverandører. Det er tilgængelig ved særlige orden i mange forskellige størrelser med øskner fordelt til dine specifikationer.
  • Hvis du ikke kan finde skygge klud, der har øskner, vedhæfte dem selv eller bare smutte plast fasteneren gennem shade klud ved at gøre en lille slids med pointen med en kniv. Shade klud er lavet til at modstå rive og optrevling.
  • Jo højere tæthed af shade klud mere privatliv. Shade klud går fra 30 - procent til 90 procent skygge. Det er tilgængelig i plast, stof og metal.
  • Plante buske på begge sider af hegnet, hvis du ikke kan lide udseendet af kluden. Årlige såsom cosmos og larkspur vokse hurtigt til 5 fødder. De vil fylde i de første par år indtil buske eller stauder er høj nok.
  • Check med din by at se, hvis du har brug for en tilladelse til at ændre hegn. Hjem ejer foreninger kan være en faktor i såvel kan du ændre.
  • Bære beskyttelsesbriller, især når trimning af hård plastik ender fra zip bånd.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com