Kan jeg brænde sort mug?

July 6

Sort mug er en type af giftig plante svamp, der hurtigt henfalder organisk materiale i naturen. Denne nedbrydning processen tillader næringsstoffer fra døde blade og træer til at berige jorden. Fordi sort mug ikke kan skelne mellem organisk materiale uden for eller inde i dit hjem, kan det faktisk begynder at vokse i dit hjem og henfald dine tæpper, gulvbrædder eller tekstiler. Du kan fjerne mug med rengøring løsninger, eller du kan dræbe det med temperaturen. Du kan dræbe sort skimmel ved afbrænding af det, men det kan ikke være den bedste løsning for dig.

Temperatur

Par mug-rengøring løsninger faktisk dræbe svampesporer. De fleste af dem fjerne sporerne fra dit hjem, så du kan smide dem. Teser sporer vil blive aktive sted ellers. Du kan, dog, brænde sort Mugsporer for at slå dem ihjel. For at gøre dette, hæve temperaturen af den sort mug over 150 grader Fahrenheit, som du kan gøre ved at placere ovnen-safe objekter i en varm ovn eller brænde løs træ i en brand.

Sikkerhed

Når mug henfalder eller når det dør, det off-gasser flygtige organiske forbindelser (VOC). Disse flygtige organiske forbindelser kan henfalde slimhinderne i centralnervesystemet og kan medføre, at folk mister hukommelsen, får hovedpine og har en hård tid at koncentrere. Teser symptomer, men forekomme generelt kun modtagelige personer omkring en masse af flygtige organiske forbindelser i en lang periode. Således, du kan brænde et par genstande, der har sort mug, men du bør ikke være omkring flammerne i en længere periode.

Forebyggelse

Forhindre sort skimmel vokser i første omgang ved at sænke vandindholdet i dit hjem. Sort skimmel skal fugt til at overleve, og det vil kun vokse i områder med høj luftfugtighed, som badeværelser, kældre og vaskerier. Installere en affugter eller en bedre ventilationssystem til at rense ud vanddamp hurtigt.

Alternativer

Hvis din sort mug vækst er meget lille, kan du forhindre det i at vokse ud af kontrol ved hjælp af et rengøringsmiddel. Mens du kan brænde lille sort mug vækst, er dette ofte en drastisk foranstaltning til at tage for at dræbe små vækst. Bruge en eddike eller et blegemiddel-baserede rengøring løsning. Eddike er helt naturligt, men det kan ikke være så intensivt som blegemiddel, som kan være giftige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com