Hvad kan jeg gøre, hvis min vægge ikke har 90 graders vinkler?

December 30

Hvad kan jeg gøre, hvis min vægge ikke har 90 graders vinkler?

De fleste møbler og byggematerialer antager rette vinkler i hjørnerne af dine vægge, men ikke alle vægge oprette perfekte 90 graders vinkler, enten ved fejl eller design. Ulige vinkler i dit værelse præsentere en design udfordring, især hvis du forsøger at passe reoler eller møbler til de underligt formede hjørner. Indarbejde de off vinkler i dit design ordning kan betyde maskering vinkler eller gøre dem til et brændpunkt i rummet.

Reoler

Væg hylder er typisk skåret i rette vinkler til at passe stramt ind i vægge hjørner, men hvis din hjørner ikke er perfekt rette vinkler, hylderne vil se ud af sted og dårligt monteret. I stedet for at opgive reoler helt, ændre simple træ væg hylder til at passe din akavet væg. En T-facet værktøj er en måde at måle den korrekte vinkel på din væg og spore vinklen på kanten af dine hylder. En længde på pap er også en mulighed for at oprette en sporbar skabelon; Snip pap før du opretter en stram passer ind i vinklen, og derefter spore bestyrelsen på de træhylder og klippe dem med en radial arm så. Forskyde hylderne på hver tilstødende væg til at arbejde med den off vinkel.

Arbejder med kurver

Buede kanter er ikke forventes at passe ind i hjørner perfekt, så udnytter møbler eller tilbehør med kurver er en nem måde at klæde sig en underligt vinklet hjørne. Hvis dit hjørne er lidt akut, reducerer en gulvlampe med en cirkulær base eller en potteplante i en cirkulær beholder virkningen af vinklen samtidig give et dekorativt designelement. Bredere, mere obtuse vinkler er et passende sted for dramatisk buet sofaer og stole, der glider langs vægge uden stramt montering i hjørnet.

Maling og Vægoverføringsbilleder

Moderne rum udnytter ofte uventede vinkler for at skabe dramatiske moderne effekter. Henlede opmærksomheden på din ualmindeligt hjørne vinkler med kreative maling og væg decals. Stramme, akut vinkler skabe mørke hjørner, som er vanskelige at accessorize, men selvklæbende væg decals tilføje dekorative detaljer til rum og visuelt bringe hjørne design i det større område af rummet. Vælg decals med lange, elegante linjer og sikre dem til toppen eller bunden af hjørne; Floral decals, vinstokke eller geometriske soludbrud synes at stamme fra stramme hjørne og udvide ind i stuen. Hvis din hjørner er mere sløv, benytte en mørkere farve i hjørne for at reducere sine visuelle størrelse. En diamant, hvis center begynder på hjørnet og punkter udvide til midten af hver tilstødende væg er en dramatisk visuel indstilling for stump hjørner; vælge en farve en nuance mørkere end resten af væggene til den mest effektive visuelle virkning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com