Den bedste bunddække i skyggefulde områder

July 6

Den ideelle bunddække i skyggefulde områder af din ejendom er de indfødte arter, der kan udholde gennem de forskellige slags vejr fælles for dit område. Disse lavtvoksende planter er hårdføre nok til at overleve i din del af Nordamerika, uanfægtet af kulden og de vækstbetingelser. Ved at plante dem på websteder befordrende for deres vækst, vil du tillade dem at trives og sprede.

Alleghany Pachysandra

Bruge Alleghany pachysandra (Pachysandra procumbens) så langt nord som de varmeste sektioner af US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 4. Plantedyrkning til 10 inches høj, vil spredes via jordstængler sine rødder sende i hver retning. Alleghany pachysandra udstyret med stedsegrønne blade sammen med attraktiv, men meget lille, Rosa hvide blomster at blomstre i løbet af April. Alleghany pachysandra kræver en delvis til fuld-skygge placering til at udvikle. Rodsystemet hjælper til at afskrække enhver erosion, gør det til et valg for banker og skiløjper i skyggen. University of Connecticut Plantedatabasen anbefaler denne arter til udplantning under skygge træer, hvor manglen direkte sollys resulterer i lidt hvis nogen planternes vækst for andre arter. Denne plante er oprindelig fra West Virginia sydover i dybe syd levesteder herunder Louisiana og Florida. Kultivarer omfatter Eco skat, en form med brogede blade.

Vildvin

Plante Vildvin (Parthenocissus quinquefolia) hvor det ikke har noget at klatre på og denne spredende vin fungerer som bunddække, udvide og voksende. Virginia slyngplante giver dig falder blade farve, som dets sammensatte og løvfældende blade ændres til farver som rød og lilla før slippe væk. Virginia slyngplante tolererer sådanne betingelser som salt spray, så dens anvendelse i kystområder. Vin vokser også i fuld skygge eller i fuld sol, hvilket gør den alsidig og tillader dig at placere den, hvor både forekommer i umiddelbar nærhed af hinanden. Vildvin er en østlige plantedyrkning fra nordøst i USDA zone 3 ned til Florida. Virginia slyngplante evne til at sprede gør det et bunddække, der kan forbedre pister hvor græs ikke vil udvikle. Vin vil klatre op på espalier, hegn og strukturer det kan nå; Når forskanset, er Virginia slyngplante svært at fjerne.

Vild ingefær

De blomster, der vilde ingefær (Asarum canadensis) producerer i April og maj er attraktive. Men de store blade af denne flerårige bunddække arter holder dem skjult. Vild Ingefær vokser til 12 inches som en indfødt plante fra det sydlige Canada gennem Florida. Vild Ingefær er bedst i skygge, med de perfekte forhold til at fremme dets vækst er en fugtig men sure jord. Vild Ingefær vil til sidst spredes gennem dets jordstængler fra hvor du først plante det, der dækker jorden med sin mørke grønne løv. Wild ginger root har en særskilt ingefær aroma til det. Lady fugl Johnson Wildflower Center bemærker du kan tilføje sukker til det og bruge det, når madlavning som ingefær erstatning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com