Tip til forberedelse af dit professionelle hus renere

July 6

Tip til forberedelse af dit professionelle hus renere

Professionel huset rengøringsassistenter tilbyde oftest deres tjenester til boligejere, der kontrakt at have deres huse rengøres regelmæssigt. I interviewe og leje en professionel renere, er det vigtigt at have klare forventninger til rengøring tjenester. Den første planlagte hus rengøring session er almindeligvis længere end efterfølgende besøg; Huset er ofte udsat for en grundig rengøring første gang omkring, efterfulgt af mere rutine rensning sessioner senere.

Rengøring serviceinformation

Kalde den rengøring og spørge om hvilke tjenester er tilgængelige og omkostningerne. Finde ud af hvis rengøringsassistenter er fæstnede og forsikret. Limning sikrer den renere ydeevne, mens ansvarsforsikring dækker skader på dine ejendele. Workers kompensation forsikring dækker huset renere, hvis han kommer til skade under rengøring på dit hus, og er normalt betales af den rengøring. Angiv, hvordan renere vinder indgang til dit hus, hvis du ikke vil være der på regelmæssig rengøring dage. Arrangere et første møde med renere.

Tjekliste

Forberede en checkliste med spørgsmål og tips til huset renere, der omfatter hvad skal renses, som rengøring opløsningsmidler til at bruge og hvilke områder er off grænser og behøver ikke rengøring. Indeholde oplysninger om særlige behov af husstandsmedlemmer, såsom Tøjvask vaskemiddel allergi. Tilføje oplysninger om kæledyr på lokalerne, sikkerhedsalarmer og andet, der er specifikke for dit hjem, denne person kan være nødvendigt at kende.

Møde huset renere

Mødes med dit nye hus renere for at gå over din checkliste og give hende mulighed for at stille spørgsmål og komme med anbefalinger. Afklare hvilke opgaver er gjort på en regelmæssig basis og om møbler eller andre objekter skal flyttes på forhånd. Vis renere omkring dit hus og vise hende hvordan man betjener en nødvendig rengøring apparater og alarmer, hvis nødvendigt. Give hende en hus nøgle eller bekræfte posten ordninger.

Rengøring dage

Ryd væk enhver brække eller værdigenstande og opbevar dem et sikkert sted inden dit hus renere besøg. Flytte møbler eller andre objekter som anmodet om i forvejen. Sørg for at have tilstrækkelig rengøringsmateriel, hvis den rengøring ikke leverer sin egen. Efterlade en note med nye instrukser og betalinger, som arrangeret på forhånd i en udpegede sted. Lad renere, hvis familiemedlemmer bliver hjem. Begrænse eller fjerne enhver kæledyr som ønsket.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com