Hvordan at fastsætte Peeling Drywall Tape

July 7

Hvordan at fastsætte Peeling Drywall Tape

Den eneste reelle måde at fastsætte peeling drywall tape er at fjerne det og erstatte det. Peeling angiver, at båndet ikke blev ordentligt bundet til bestyrelsen under, og hvis der er et dårligt bond, du får til sidst sprængning og mere peeling. Re taping en fælles indebærer anvendelsen gipsskillevæg fælles sammensatte, kaldet "mudder", og bruge en gipsvæg kniv. Mens dette kan lyde skræmmende, det kan faktisk være sjovt--blot foregive du glasur en kage. Taping leddene er nemmere end det lyder og færdigheder og erfaringer kan anvendes til fremtidige drywall reparationer.

Instruktioner

•Klippe langs kanterne af peeling tape med en hobbykniv--blot trække peeling båndet vil oprette revner og chips og resulterer i mere arbejde. Skære lige ned i udkanten af hver side. Trække båndet ud.

•Sand til at fjerne og glat bump og højderygge. Starter med et groft grus sandpapir, flytte til et medium og færdig med en bøde - det reducerer fremkomsten af sandpapir mærker. Tør støv fra væggen med en fugtig, fnugfri klud. Tillad væggen for at tørre.

•Træk den løse ende fra en rulle af selvklæbende mesh drywall tape. Tryk på væggen øverst i det fælles, hvorfra peeling båndet blev fjernet. Rul og tryk på tape for at overholde det langs hele længden af den fælles, top til bund. Skæres med en hobbykniv ved udgangen af fælles, og tryk på plads.

•Åbn en spand eller kasse med færdigblandede fælles sammensatte. Scoop en knytnæve-store del af sammensatte, også kaldet "mudder", fra spanden med en 5-tommer tape kniv.

•Spread mudder over båndet. Begynder i midten af fælles og trække kniven, afholdt et hår over væggens overflade, på tværs af båndet, sprede en frakke af mudder, som du går. Anvende mudder, indtil hele leddet er dækket.

•Aftør overskydende mudderet fra kniven. Glat din mudder af forsigtigt kører kniven på tværs af leddet. Glat selv slagtilfælde og en let berøring vil producere en professionel finish.

Tips & advarsler

  • Fagfolk anvender mindst tre frakker af mudder til at få den bedste finish fra en joint. Tillad mudder til tørre og bruge en større kniv til at anvende en tyndere, mere smidig frakke på toppen af først.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com