Hvordan du ændrer ud en lav spændingstransformer

July 7

Hvordan du ændrer ud en lav spændingstransformer

Udskiftning af en lav spændingstransformer kunne være et enkelt projekt eller en meget stor opgave, afhængigt af den type og placering af transformer. For en doorbell, HVAC eller en belysningssystem, transformeren stik ind i væggen og har et par skrue eller push-on forbindelser. Men en lav spændingstransformer inde i en computer eller andre apparat kan kræve teknikers færdigheder, herunder evnen til at bruge alle relevante værktøjer og en loddekolbe uden detaljerede instruktioner. Men i alle tilfælde, procedurerne, der er dybest set det samme.

Instruktioner

•Tag strømmen fra transformatoren. I de fleste tilfælde betyder dette blot frakoble det. Men i nogle tilfælde transformeren ledninger direkte til en effektafbryder i huset. Find afbryder og lukke den ud.

•Tag ledningerne fra primære eller input til transformeren. I mange tilfælde gør at koble det dette. For nogle lav spænding HVAC transformers, ledninger blot trække ud og skubbe ind på terminaler på transformatoren. Men indeni en computer eller andre apparater, kan ledninger skal loddes til input-forbindelser.

•Mark output ledninger. Gøre etiketter med afdækningstape eller klistret etiketter til at sikre, at du lægger dem tilbage i samme sted. Hvis din transformer er en masse ledninger, lave en skitse og omfatter wire farver.

•Tag ledningerne fra den sekundære eller output transformer. Dørklokken transformers og belysning transformers har normalt skrue forbindelser på output. Nogle har endda terminaler, som du kan fjerne i hånden uden brug af værktøj. Andre er loddet på plads og skal fjernes med en loddekolbe.

•Tag transformatoren og oprette et nyt i stedet. Dette kan være en meget enkel proces for doorbell, HVAC eller belysning transformers. Men inde i computere og apparatur, skal du adskille det grundigt at komme til opklæbning hardware. Sørg for ikke at miste nogen skruer, møtrikker eller underlagsskiver. Gøre notater om, hvordan du fjerne det og derefter blot vende processen for at installere et nyt.

•Ledning sekundært eller output transformer. Blot vende den proces, du gjorde, da at fjerne ledninger.

•Ledning primære eller input af transformer. I mange tilfælde betyder dette blot sætte den i. I de mere vanskelige projekter, Følg dine noter for at vende processen til fjernelse af ledninger.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at ændre ud en transformer, der har magt forbundet.
  • Sørg for at erstatte din transformer med en med samme input og output spænding og strøm eller power rating.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com