Hvordan at skære en italiensk Cypress i en Topiary

July 7

Den italienske cypress er usædvanligt godt designet til at bruges til topiary. Kunsten at topiary--forme planter i haver--er vokset i popularitet i de seneste to årtier. Der er to grundlæggende typer: voksende topiary og skære topiary. Først er uddannelse en buddet plante, mens sidstnævnte er skulptur af en levende plante vedligeholdes af gentagne skæring.

Instruktioner

Forpakket eller Vælg en italiensk cypres træ. Disse gerne være en del af en gruppe. Vælg, hvor og hvordan du vil plante dette træ eller sæt af træer.

•Mark den ønskede form med bånd eller tape oppefra og ned. Den naturlige form af den italienske cypres egner sig mere til spiral topiary end for de fleste andre typer af topiary. Være forberedt på at passe træet senere når den er vokset meget højere. Ellers skæres træet øverst således at formen af træet forbliver overskuelige.

•Brug trimmere, elektrisk eller manuel, til at skære den vigtigste figur i træet. Der er aldrig nogen grund til at skade stammen af træet; kun klippe grene. Skær toppen samt, når det ønskes.

•Shape italienske cypres med sakse og græs Sakse til prikken over i'et. Følg den figur, der er anført i det foregående trin.

•Maintain cypress ved at kontrollere dens vækst regelmæssigt i løbet af vækstsæsonen. Beskære det hvor det gør så vil træne det i overensstemmelse med den figur, du arbejder på at skabe. Trim træet hver 8 uger på det mest for at bevare effekten. På toppen af vækstsæsonen, trim ugentligt.

Tips & advarsler

  • Trim træet tidligt på dagen, før det bliver alt for hotSelect en figur, der går bedst med den høje, slanke struktur af cypres
  • Medmindre du skærer toppen til at holde træet kort, vil det være nødvendigt at gå højt for at opretholde den topiary træfigur. Trimning af sæson eller med rusten saks kan sætte træet på risikoen for smitsomme sygdomme. Læder Handsker for at undgå skade på dine hænder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com