Sådan Fortæl Hvis Freon er lav i en HVAC

July 8

HVAC enheder bør aldrig få lav på freon i en perfekt verden. Væsken er i et indesluttet system og formodes at sidste. Men, som systemet aldre, potentialet for utætheder øges, og enheden kan udvikle freon lavt. Hvis du vil vide, om dette er problemet med din enhed, fjerne andre muligheder som grund for din mangel på kold luft.

Instruktioner

•Drej systemet på så at det skal køling. Hold en temperaturmåler op til en udluftningsanordning og tjekke systemets output. Det bør være omkring 60 grader. Hvis ikke det er er noget galt.

•Drej systemet ud for en time og slå blæseren. Med andre ord, justere temperatur på termostaten op, således at kølesystemet ikke vil forsøge at komme. Derefter flip kontakten på fan fra "auto" til "on." Hvis systemet har frosset op, som systemer undertiden gør, vil blæser varm luft gennem det hjælpe tø det ud. Løbende frysning op er en indikation af lav freon i HVAC.

•Kontrollér loftsrum kanalen rør for utætheder. Med blæseren på du skal kunne føle noget luft, der siver ud af kanalerne. Køre din hånd langs kanalerne. Wrap gaffatape rundt utætheder du finde. Dække lækage flere inches på hver side at sikre, at det ikke vil lække igen.

•Kontrollér alle ventilationskanaler i huset og åbne dem hvis de er lukket.

•Udskift luftfiltre på indtag gattet.

•HOSE ned ydersiden enhed og trim alle buske, der er for tæt. Give enhed om en 1 1/2-fods luft rum. Alle disse ting er beregnet til at forbedre luft-flow. Hvis luftstrømmen blokeres, forårsager det undertiden en enhed til at fryse op, selv når der er masser af freon. Fjerne disse muligheder, så du ved, at freon er spørgsmålet.

•Drej systemet temperatur indstilling tilbage, således at den forsøger at afkøles igen. Flip parameteren fan tilbage til auto. Tjek temperaturen igen. Hvis det ikke køler, er freon skyldige. Hvis det er køligere, holde øje med det ved at føle ventilen hver gang i et stykke tid. Hvis det holder op med at blæse kold luft efter ca. 30 minutter, er freon lav.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com