Sene sommer-blomstrende liljer

July 9

Sene sommer-blomstrende liljer

Liljer er en meget forskelligartet gruppe af blomstrende planter, der vokser fra store løg, at opbevare fødevarer gennem vinteren indtil de dukker op i sommer. Der er 80 arter af liljer og hundredvis af kultivarer, der varierer i størrelse fra 2 til 8 fod høj og har rød, violet, gul, hvid, orange og bicolored blomster. Flere liljer blomstre gennem sommeren til efteråret. Plantning og pasning af sene sommer-blomstrende liljer er en simpel proces i hjemmet haver.

Sensommeren liljer

Eftersæson liljer er klassificeret som blomster, der blomstrer fra slutningen af juli gennem August og September i de fleste steder. Fælles lily kultivarer, der udvikler sen sommer-blomstrende blomster omfatter Chippewa Star, Ducat og gule Tiger. Skydancer er en af de største eftersæson liljer, der kan vokse op til 6 fod høj, hvilket gør det til en god baggrund anlæg til dværg sorter som Cidlina og Red Velvet. Læs beskrivelser af liljer omhyggeligt på planteskoler eller hjem og haven butikker til at sikre, at du plante en lilje, der passer til din landskabsarkitektoniske behov.

Udvælgelse og forberedelse

Liljer udvikle fra store underjordiske pærer, der gemmer næringsstoffer til anlægget over vinteren. Pærer kræver fugtig, veldrænet jord med høj næringsstof niveauer for at udvikle sunde blomster i sensommeren. Bland organisk kompost i moder jord på plantning stedet for at forbedre jordens dræning og giver ekstra næringsstoffer til sunde pære og blomst udvikling. Liljer vokser bedst i let sur jord - pH omkring 6,5. Ændre jorden med ammonium sulfat eller granulat svovl for at sænke pH-værdien, hvis det er nødvendigt.

Plantning

Lilje løg kan plantes i det tidlige forår eller sent falder. Plante eftersæson liljer seks til 10 inches fra hinanden og i en dybde af 4 til 5 inches under jordoverfladen. Den dybe plantning dybde tilskynder liljer at udvikle rødder langs stilken i sommer, som hjælper med at stabilisere anlægget og støtte den høje vækst over jorden. Håndtere pærer forsigtigt for at forhindre skade til skalaer, der dækker pæren.

Pleje

Gøde jorden når sene sommer-blomstrende liljer begynde at udvikle skud. Anvende en generel, velafbalanceret haven gødning, når en måned til at fremme sund blomst udvikling. Sted indsatserne i jorden i nærheden af anlægget og tillægger støtte med sejlgarn til at forhindre vind skader blomstrende stilke. Overvåge løv regelmæssigt for tegn på skadedyr som thrips og bladlus. Knivspids off blomsterne som de visner for at forhindre frø pod dannelse og fremme udviklingen af nye blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com