Sådan forhindrer vand fra siver ud uden for et badeforhæng

July 10

Der er mange grunde til hvorfor du ikke ønsker vand siver ud af dit brusebad mens du bruger den. Du ønsker ikke vand på dit badeværelsesgulvet. Dette er farligt, fordi du kunne glide og falde, og muligvis skade dig selv. Vandet siver forbi bruseforhænget kan rangerer som en af de største pet peeves når det kommer til rengøring.

Instruktioner

Hæng et brusebad gardin liner bag bruseforhænget du bruger i øjeblikket. Brug den aktuelle hardware og stang, fordi de fleste stænger er designet til at holde vægten af et gardin og en liner. Udskift din gardinstang, hvis dette ikke er tilfældet. Brug en stabil stang til at bære vægten af hardware, badeforhæng og liner på én gang.

•Separat badeforhæng fra liner mens brusebad. Gøre dette ved at placere bruseforhænget på ydersiden af badekarret. Holde den plastik foring på indersiden af badekarret.

•Locate sugekopper på begge sider af liner. Tryk på sugekopper af liner på flisen til at sikre lineren og holde det på plads.

•Sæt nogle håndklæder over kanten af badekarret. Brug disse til at absorbere ethvert stænk, der kan forekomme og skære ned på drypper.

•Limit din bevægelse mens brusebad. Gemme dansetrin til spejlet, når du får.

Tips & advarsler

  • Hvis du ejer et brusebad gardin liner og opdager, at du stadig ender med vand på gulvet efter du brusebad, din liner kan være en ældre model og har sandsynligvis ikke sugekopper på det. Købe nogle små sugekopper separat fra en hardware butik. Tage ned din liner. Vedhæfte sugekopper med Super lim til siderne af en tør liner. Lad limen tørre og sætte din badeforhæng op igen. Tryk på din nye sugekopper til flisen, og dette bør holde ud i vandet næste gang du brusebad.
  • Stable to eller tre små sugekopper og knytte dem alle til siderne af liner for maksimale resultater.
  • Vær forsigtig, når du bruger Super lim. Ikke nogensinde røre ved det og hvis det komme ud på din hud skal det vaskes straks. Brug en pin eller nål til at sprede lim rundt, hvis nødvendigt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com