Patio dækning muligheder

July 10

Patio dækning muligheder

Tilføje en gårdhave til din baghave er en populær måde at udvide din bolig. Når du udformer dette udendørs område, give nogle tanker om, hvordan du ønsker det til at fungere. Overvej størrelse, form og materialer, du vil bruge. Giv omhyggelig troede, at hvad slags gårdhave dække du vil vælge at beskytte dig mod elementerne.

Markiser

Solsejl er gårdhave dæksler, der er knyttet til dit hus og udvider ud over terrassen, skygge det. Markiser kommer i forskellige materialer. De mest traditionelle markiser er lavet af tunge lærred, der ofte er vandtæt. Denne type af markise kan rulles af manuelt cranking det i, eller det kan komme med en motor, der trækker det automatisk med svirp af en switch. Lærred markiser er næsten altid fjernes fra huset til vintermånederne i klimaer, som får en masse sne og regn. Dette forlænger livet af på verandaen ved at beskytte det mod elementerne.

En anden populær fortelt materiale er aluminium. Aluminium markiser er mere holdbare end stof markiser og er resistente over for rust og fading. De behøver ikke at blive fjernet i vintermånederne og ikke mål for insekter som termitter måde træ terrasse dækker kan være.

Pergolaer

En pergola er en struktur, der er en ramme for slyngplanter. Når en pergola er bygget over en gårdhave, er skygge filtreret gennem de planter, der har besteget de understøttende kolonner og er vokset over hele latticework på toppen. Pergolaer er konstrueret af en række materialer, herunder træ, glasfiber, vinyl og aluminium.

Tagene

En anden måde at dække en gårdhave er med et tag, der strækker sig over rummet. Patio tagene kan bygges af materialer som træ, aluminium og bølgede metal. De kan være så simpelt som en, der dækker understøttes af metal indlæg til et fuldgyldigt indrammet tag fastgjort til huset og wired for elektricitet, med bjælker til at hænge lamper og fans og afsætningsmuligheder for rumopvarmning, når vejret er køligere.

Kombination

Hvis du ikke kan beslutte, hvilken type af patio dække---om en solid, der beskytter dig mod elementerne, eller en, der lader i en lille sol---bedst passer jeres savn, mener om at investere i en gårdhave cover system, der giver dig bedst fra begge verdener. Du kan også designe og bygge din egen. Dække en del af din terrasse med markise eller tag. I en anden sektion, lad solen skinne igennem ved at filtrere det gennem en pergola.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com