Hvor vanskeligt er voksende med Hydroponics?

July 10

Hvor vanskeligt er voksende med Hydroponics?

Hydroponics er ikke en vanskelig metode til dyrkning af planter, når du bruger en grundlæggende voksende system. Dybt vand hydroponics er et system, der fungerer godt for begyndelsen gartnere, eller dem, der ønsker at eksperimentere med plantearter.

Forsyninger

Købe eller gøre et dybt vand hydroponics system at komme i gang med voksende. Tilbehør kræves til dyrkning af planter i vand omfatter en vand pH testkit, hydroponiske næringsstoffer, nettede voksende gryder og hydroponiske jord-mindre vækstmedium. Find alle leverancer på haven butikker, der sælger hydroponiske udstyr.

Vand

Regelmæssig overvågning af vandet strømmer gennem den hydroponiske system gør det mindre vanskeligt at fastholde det næringsstof. Følg dosering på pakken næringsstoffer til at anvende den korrekte koncentration af næringsstoffer, når du konfigurerer systemet.

Planter

Tomater og peberfrugter er lav vedligeholdelse planter, der vokser godt i en hydroponiske system. At vælge en lav vedligeholdelse anlægget vil gøre det mindre vanskeligt at vokse hydroponics. Det er nemt at plante planter ind i systemet, når de er mindst 3 inches høj. For de bedste resultater, skal du skylle jord fra rødderne før plantning dem til jord-mindre medie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com