Hvordan man bløder luft fra Baseboard

July 10

Hvis din sokler ikke er varme effektivt og gør banging lyde, skal du bløder dem. Luften træder din baseboard varme system fra de cirkulerende pumper og bygger op gradvist over tid. Blødning din sokler bør være en del af din rutine varme systemvedligeholdelse. Det er en enkel, men nødvendige opgave at du selv kan gøre. Det er vigtigt at bløde baseboards, således at dit varmesystem er opvarmning dit hjem effektivt.

Instruktioner

•Åbn adgang paneler på enderne af dine baseboard dækker eller trække dynen ud, hvis der er ingen adgang paneler. Du kan fjerne dækker med dine hænder ved at trække i bunden og dreje dem off bøjler.

•Locate på bleeder ventiler på varmeapparater. De vil blive placeret på den ene ende af hver baseboard varme enhed.

•Drej termostaten op således at varmen kommer. Justere skruenøgle til at passe møtrik del af bleeder ventilen. Forsigtigt åbne hver bleeder ventilen, en ad gangen og tillader luft at undslippe indtil der er en jævn strøm af vand der kommer. Vær forsigtig, fordi vandet bliver varmt. Prop en parabol til ventilen, således at det vil fange nogle af vandet. Hurtigt Luk ventilen med Skruenøglen.

•Aftør op enhver vand, der siver ned på gulvet med en ren klud og tørre ventilerne ud. Luk adgangsdørene eller placere dækker tilbage over bøjler og låse dem tilbage på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com