Planter, der vokser i en ferskvands biom

July 10

Planter, der vokser og trives i en ferskvands biom spænder fra vilde blomster til meget større buske og træer. Disse planter kan vokse på kystlinjer, i vandet eller i de omkringliggende økosystem, hvor jorden er typisk fugtig. Disse aspekter af ferskvand biom arter kommer i handy tider når du har våde områder af dine egne på din ejendom behov for nogle plante liv.

Nøgleblomstret

Lavvandede vandhuller, søer og sumpe samt de fugtige områder tæt på kystlinjer er levested for Nøgleblomstret (Lobelia dortmanna). Denne blomst hvid rødder forankre det trygt, med dens opret stængel, der vokser op så højt som 3 fødder. Blomsterne tillægger stilken af korte stilke. De er hvide til bleg blå og blomstrer fra juli til September, bemærker Connecticut botaniske samfund. Nøgleblomstret er en naturlig plante i det nordvestlige dele af Europa og nordlige regioner i Nordamerika.

Eng Forglemmigej

Du kan plante Forglemmigej (Myosotis scorpioides) i så meget som 3 inches af vand og det vil stadig trives. Hjemmehørende i tempererede områder over hele verden, dette attraktive blomst vokser til 24 inches i nogle situationer. Blomsten har en gul center omgivet af himmelblå kronblade og blomstrer i sommermånederne. Småhaget Pigfrø fungerer godt i sådanne steder som vand haver og frynser i damme. Du kan bruge det som et bunddække arter. Blomsten vil endda vokse når de plantes i mudder langs vandlinjen af en dam eller en stream.

Titi

Indfødte mod syd og langt ind i Sydamerika, titi (Cyrilla racemiflora) vokser i en bred vifte af ferskvand biomer, herunder sure moser, sumpe og ved siden af vandløb. Titi har prydværdi sin skinnende løv og creme-hvide blomster. Titi er en busk eller lille træ, der kan vokse til 30 fod, men ofte i 7 - 15 fod omfang. Titi vil vokse i tørrere områder når den fastlægger sin rodsystem, så længe du vand det konsekvent, da det udvikler. Titi vil skabe en smuk skærm omkring fastholdelse damme, ifølge Floridata, og planten vil indslag en vride knudrede trunk hvis dyrkes i et åbent område.

Vand Tupelo

Vand tupelo (Nyssa aquatica) videnskabelige navn giver dig en indikation, dette træ kan vokse i ferskvand økosystemer. Vand tupelo, hjemmehørende i sumpe og flodsletter fundet i den dybe syd og Mississippi-dalen, kan vokse til 100 fod på lejlighed. Vand tupelo værdi er, at det vil gøre godt i områder udsat for væde i regntiden. Træet tiltrækker bier til sine blomster, men Missouri botanisk have bemærker træet ofte ikke bærer blomster eller frugt indtil det modnes til 30 år gamle. Sure jord er en god pasform for vand tupelo, som er et solrigt sted.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com